Konu: [Geniş- sondem] Multi  (Okunma sayısı 277 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.09.2020 20:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @sondem2  @gercekceteci
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Belli bir tarih yok

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Multi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daha önceden kişi OOC ticaret sebebi ile yasaklandı ve bu sırada sondem adında başka bir Vice forum hesabı varmış. IP kontrolleri yapılabilir, gerekirse bunları discord mesajları ile de destekleyebilirim. İki forum hesabı da tek bir kişiye ait, açılış tarihleri kontrol edilebilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

[03/08/2020, 16:29] Markrid_Varteni adlı karakter George_Kennedy admin tarafından OOC Ticaret sebebi ile yasaklandı.
Ağustos'un üçünde yasaklanıyor. Diğer forum hesabı ise Temmuz yedi de kurulmuş. IP kontrolleri yapılırsa aynı kişiye ait olduğu çıkacaktır.

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 26.09.2020 21:38
@Manifesto ile Instagram kısmından bu durumla ilgili zaten bir konuşma gerçekleştirdik. Kendisinin bu konu hakkında söylemlerini bekleyebiliriz.

#2 - 30.09.2020 19:46
Selamlar, Manifesto'nun söylemlerini bekleyene kadar kendimde bir açıklamada bulunmak istiyorum. Öncelikle bu hesabı hesabımın ban yemesinden bir ay önce forum hakkında bir bilgisi olmayan bir arkadaşım için kayıt başvurusunda bulundum. Gercekceteci hesabımın ban yemesiyle birlikte bu hesaba geçiş yaptım. Ban yemeden önce bu hesapta hiçbir etkileşim halinde bulunulmadı. Hesabı başkasından alma, başkasına verme olayı mevcut değildir. Manifesto ile OOC ticaret yapmadığım hakkında konuşmuştum, hiçbir şekilde OOC ticarette bulunmadım. Bunu tam anlamıyla kanıtlayacak bir kanıtım yok, sadece bir ay önceden kayıt olduğum ve karakteriyle oynamadığım bir hesap. Böyle bir durumu Manifesto'ya bir daha yapılmayacağı temenni ederim. Tolere edilebilir bir durum. İyi günler diliyorum...

#3 - 30.09.2020 20:49
Selamlar, Manifesto'nun söylemlerini bekleyene kadar kendimde bir açıklamada bulunmak istiyorum. Öncelikle bu hesabı hesabımın ban yemesinden bir ay önce forum hakkında bir bilgisi olmayan bir arkadaşım için kayıt başvurusunda bulundum. Gercekceteci hesabımın ban yemesiyle birlikte bu hesaba geçiş yaptım. Ban yemeden önce bu hesapta hiçbir etkileşim halinde bulunulmadı. Hesabı başkasından alma, başkasına verme olayı mevcut değildir. Manifesto ile OOC ticaret yapmadığım hakkında konuşmuştum, hiçbir şekilde OOC ticarette bulunmadım. Bunu tam anlamıyla kanıtlayacak bir kanıtım yok, sadece bir ay önceden kayıt olduğum ve karakteriyle oynamadığım bir hesap. Böyle bir durumu Manifesto'ya bir daha yapılmayacağı temenni ederim. Tolere edilebilir bir durum. İyi günler diliyorum...

Burada multi olduğunu kabul etmişsin. Arkadaşın kendisi hesap açmalıydı, sen değil. İki hesabı da kullandığını doğruladın. Sonucu bekleyelim şimdide.

#4 - 30.09.2020 21:16
Instagramdan yazılanlara genel verdiğimiz yanıt probationda değilsen yeni hesap açabilirsin, ancak eski hesap banlanmadan önce bu mevcut hesapla (sondem2) birlikte aynı anda hesap yönetildiyse ve ticket geçmişine baktığımızda bir Multiaccount bildirimi de olmamış, haliyle yasaklama kaçınılmaz olur. Kurallar net şekilde ihlal edilmiş ve multiaccount yapılmış.

#5 - 30.09.2020 21:20
Instagramdan yazılanlara genel verdiğimiz yanıt probationda değilsen yeni hesap açabilirsin, ancak eski hesap banlanmadan önce bu mevcut hesapla (sondem2) birlikte aynı anda hesap yönetildiyse ve ticket geçmişine baktığımızda bir Multiaccount bildirimi de olmamış, haliyle yasaklama kaçınılmaz olur. Kurallar net şekilde ihlal edilmiş ve multiaccount yapılmış.
Bu kapsamda @sondem2 oyun ve forum olmak üzere 'Multi Account' kuralı kapsamında yasaklanacak.