Konu: [11.09.2020] Tykeim_Fuller ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 124 defa)

#0 - 11.09.2020 19:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tykeim Fuller @elchavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.09.2020 19:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi araç ile sözde çarptığımı belirtti öyle birşey olmadığını söylediğimde rahatsız etmeye devam etti kişiye pm atmama konusunda pm- yazmama ramen bu harekette bulundu oyuncu şikayetleri bölümüne yazması gerektiğini ve beni rahatsız etmesinin saçma olduğunu söylememe ramen 1 IQ gibi şeyler yazmaya başladı ortak nezaket ihlali yaptığını söylediğimde şikayet açabilirsin dediği için konuyu buraya taşıma gereği duydum iyi görevler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 11.09.2020 20:08
Öncelikle selam, kendin bile orada seviyene veriyorum demişsin bana mı ortak nezaket diyorsun? Şaşırmadım. Yoldan geçerken beni eziyorsun. PM'den belirtiyorum beni ezip kaza rolünü es geçtiğini. Bana seviyene veriyorum gibi itamlarda bulunuyorsun. Yönetici kararı bekleyelim. Bende ek olarak ortak nezaketten şikayetçiyim.

#2 - 11.09.2020 20:12
Gerekli savunma yapıldığına göre yönetim ekibi bekleniyor. Artı olarak şikayetçi iseniz ayrı bir konu açmanızı öneririm gerekli savunmayı o konu üzerinde yapabilirim iyi roller dilerim.

#3 - 11.09.2020 20:20
Aynı ekran görüntülerini atacağım için forumda gereksiz bir kalabalık oluşmasına gerek duymuyorum.

#4 - 12.09.2020 15:10
Merhaba, incelendi.

Bahsedildiği gibi ezilip kaza rolü yapılmadıysa orada da bir şüphe doğuyor, karşılıklı bu tarz konuşmalar hoş değil, şu anda elimizdekilere göre tolere edilebilecek bir durum, cezai işlem uygulanmayacak. Bir taraf hafif kışkırtıyor diğeri de 1IQ diyor, yani sürekli gördüğümüz karşılıklı dalaşma mevcut burada. Takibindeyiz, iki taraftan birinde tekrarı görüldüğünde ağır işlem uygulanabilir, tekrarlamayın.

Keyifli forumlar