Konu: [13.07.2020 - David Fabio, Riccardo Carmellini, Vidal Alejandro.] Toplu İhlal.  (Okunma sayısı 548 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 03.09.2020 21:42
Sen kumarhaneyi ne zannediyorsun? Kumarhane de kimler takılıyor sanıyorsun? Kumarhanede zengin züppe,şımarık tipler takılır. Senin hayal ettiğin ciddi ortamlar ise o kumarhanelerin arka odalarında döner.
"Zengin, züppeler" dediğin kişiler /dance 4 çekiyor, bu güzel.  ;D

#21 - 03.09.2020 21:43
Merhabalar, pek fazla ihlal yapmadım. Rolden sonra q olayına gelirsek eğer @Heavenly 'de oradaydı ve kişiler ile rolümüzü bitirip araba ile ayrıldık. Daha sonrasında 3-5 dakika tur attıktan sonra tarih testi çözmek için oyundan ayrılmak zorunda kaldım. Aktif bir rolde /q falan atmış değilim yani, tamamen iftira. SSlerde görüldüğü gibi çok bir şey yaptığım gözükmüyor ki yapmadım da. Savunmam bu kadar ek olarak eklemek istediğim şeyler ise Paul Carbone adlı karakterin BRAWL esnasında San Fierro'nun sosyal kulübüne gidip can doldurmasıdır. Kişinin logları kontrol edilebilir böyle bir şey kabul edilemez, canını doldurup doldurup cihada gelir gibi resmen üstümüze saldırdı attığı sslerden ve log kontrolünden zaten çıkar. Onun haricinde ekleyeceğim bir şey yoktur. Savunmam bu kadar.

20:03 - can
Rol sonu OOC çatışmalar ve admin geldikten sonra canımı evet doldurdum. Admin geldikten sonra rol sonlandı siz genede hıncınızı alıp saldırdınız.

20:07 - can

#22 - 03.09.2020 21:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#23 - 03.09.2020 21:46
Bu kadar tartıştığımız yeter, tarafımızca yetkili kararı bekliyoruz. İyi forumlar dilerim.

#24 - 04.09.2020 00:36
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=86921.0

64. sayfada görebileceğiniz üzere, şahısların yaptıkları rol sayesinde rol planım mahvoldu ve scilim kirlendi. Bu sayede legal arkadaşlarım ile aram bozuldu.

Şahıslar ceza alırsa, scilimin kirlenmesi ve yapılan tüm rollerin deletelenmesini istiyorum.

Tarafımızca daha fazla yanıt gelmeyecektir. Karar yönetimin iyi forumlar.

#25 - 04.09.2020 03:13
Bir birlik lideri olarak yazma gereği duydum. Bu birlikte 1(bir) aya yakındır rollerde bulunduk. Her ne kadar istenmeyen kavgalar olduysa da sivil rollerimize büyük önem verdik. Birliğimiz için tasarladığımız senaryo bu yöndeydi. Ancak bu güzide arkadaşlarımızın yaptığı Retarted(?) RP yüzünden birliğin tüm rol gidişatı bozuldu. Gördüğüm kadarıyla arkadaşlar oyuna yeni kayıt olmuşlar. Karakter başvurularında sorulan Hood onaylı bölgelerdeki yapılması gereken Fear RP ile ilgili konuyu doğru cevaplayıp; başvuruları kabul olmuş bu arkadaşlarımızın bir onaylı Hood bölgesi içinde giriştikleri bu roller büyük bir çelişkiye giriyor.(Tabii soruları kendileri cevaplamışlarsa)
Tek amaçları:  Şu adamın da silahı gitse, mantığı ile hareket ettikleri bariz belli.
Güzel kardeşlerim, roleplay sunucusunda oynuyoruz. Amacımız, huzurlu ve kimsenin kimseye kin gütmediği bir ortamda rollerimizi gerçekleştirmek. Bu yazımı okuduktan sonra birkaç dakika düşünün ve empati kurmaya çalışın. Ardından sunucu kurallarını tekrardan gözden geçirip, insanların rol zevklerini bozmamaya çalışın.

İyi geceler,  :)lı günler.

#26 - 04.09.2020 15:37
Biz ceza alacak olsak bile ( BEN NİYE CEZA ALACAK OLAYIM ONU DA BİLMİYORUM? BENİM İSMİM NİYE BU ŞİKAYETTE ORASI AYRI SAÇMA) senin hiç bir şeyin delete olmayacak. Sen ve diğer arkadaşların,biz ne kadar ihlal yapmışsak sizinde aşağı kalır bi yanınız yok. Buradan kendinizi elit göstermeye çalışmayın. Madem o kadar legal görünmeye dikkat ediyorsun,titizsin. Neden kumarhaneye daldığınız andan beri bize İC laflar söyleyip en son durup dururken dans eden adama sırf belinde silah var diye artislik yaptın ve sonrasında silah çektin? Siz gidin bu hikayelerinizi başkalarına anlatın,karşınızda çocuk falan yok. Çekmişsin beline bi deagle'yi, ali kıran baş kesen hesabı her ortamda çıkarabileceğini ve kimsenin seni şikayet edemeyeceğini sanıyorsun öyle mi?

#27 - 04.09.2020 17:08
Merhaba, incelendi.

Vidal Alejandro adlı karakter her iki şikayetten de birleştirilmiş şikayet alıyor, ortak nezaket kapsamında caydırıcı bir işlem görecek. Rol amacı taşımadığı bariz.

Riccardo Carmellini için bir durum yok, görüldüğü kadarıyla kumar oynuyor ve birden ekran görüntüleri kesilip başka bir noktada "yasaklısınız buradan" kısmında başlıyor, o arada ne yaşandı bilmiyoruz ama bir ihlal yok gibi, sonrasında Vidal karakterinin alakasız tutumu mevcut, dışarı çıkılıyor ve kavga başlıyor. Ayrıca bildirmek isterim ki "buradan git üç saniyen var" "s*** gidin" vb. dedikten sonra dışarı çıkıp kavga etmişsiniz, ne yaşadınız ya da içinizde bu konuyu nasıl değerlendirip tavır aldınız tahmin edilebiliyor, ama olayı biraz büyütmüş de olabilirsiniz. Her iki tarafında ekran görüntülerinde yazdıklarına ithafen konuşuyorum.

Açık ve net olarak; https://prnt.sc/ubkcjr

Yukarıdaki görüntüde olan rolün nereye bağlanmasını bekliyordunuz? Dışarı çıkılır kavga edilir, maksimum olacağı buydu ve öyle olmuş.

David Fabio karakteri adına kanıtlara bakmaya çalışıyoruz, göz gezdiriyoruz fakat görüntüde bir şey yok, ancak;

@scaletta21 bu konu altına yazdıklarınızı baştan aşağı tekrar okursanız klasik bir flamer tutumu sergilediğinizi göreceksiniz, bu bağlamda forum cezası alacaksınız, sakin kalmayı düzgünce savunma yapıp kenara çekilmeyi alışkanlık haline getirin. Kimse buraya döktüğünüz üslupsuzlukları görmek istemiyor. Bu mecra laf sallama, iğneleme yapma mecrası değil, bir oyun platformu, bunu iyi anlayın ve uyum sağlayın. Uyum sağlayamıyorsanız konu hakkında işlem yapmak yetkili görevi.