|  | |
Patrick_Pithman @Oggy :Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.09.2020 02:11 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3-) POWERGAMING
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.
Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.
Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.
6-) DEATHMATCH
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.
1-) ORTAK NEZAKET
Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kingpin'in mahallesine rol için gittiğim sırada karakterim yanında da bir kasa bira götürdü,daha önce de kontağı olan ve sıkı arkadaş olduğu Andre_Tyron'un yanına gitti o sırada ortam kalabalıklaşmaya başladı.Karakterim herkese ikram etmek için bira alır mısın? İçin alın işte takılın gibi söylemlerde bulundu.Ardından Patrcik adındaki karakter geldi konuşmadan dikilmeye başladı.Sonra ben bira alsana dedim ve 'Kalk kendin al amcık' dedi daha sonrasında kulağında problem mi var diyerek konuştum ve biranın yerini emote verdim do/me kullanarak ardından kendisi karakterimin çenesine tekme atarak karakteri düşürdü akabinde karakterim yere düştü ve ayak bileğinden Patrick'i tuttu ve çekti çeker çekmez yere düşen bir insan realite olarak nasıl silahına davranabilir üstelik karakterim dizinin üzerine kalkmışken rol olarak önde bulunmaktaydım bir anda emote geldi bundan dolayı şikayetçiyim ve brawl girişi olmasına rağmen silah kullanıldı bu tür olaylarda en ufak şeyde silah çekmek bana göre alenen bir DM tutumudur.orada dövseler yine bir şey demezdim ama bu rolden ötürü yaptırımı ne ise uygulanmasını sayın yetkililerin nezdinde bildiriyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1-

2-
3-

4-
Ek açıklamalar(varsa): Mutalaka şahit vardır da objektiflik konusunda güvenmediğim için kendilerini yazmıyorum.Talep edilirse Chatlog'umu da paylaşabilirim.