Konu: İnternet kopması  (Okunma sayısı 181 defa)

#0 - 09.09.2020 18:11
Sunucuya girip, 5 dakika durduktan ya da herhangi bir oyuncuyla iletişime geçtiğim de internetim kopuyor ve birkaç kere restart atmak zorunda kalıyorum. Mod olarak sadece Addon 2.6 kullanıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 09.09.2020 18:13
Not: Daha sonra başka sunucular ve başka oyunlarda da bu olay gerçekleşmeye başladı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 09.09.2020 18:14
Bu sadece SA-MP'da mı oluyor? Normal surf yaptığınızda veya başka bir çevrimiçi oyun oynadığınızda da gerçekleşiyor mu?

edit: internet aboneliğiniz hangi firmaya aitse oranın müşteri hizmetleriyle konuşun. Bilgisayara wifi olarak bağlanıyorsanız ethernet olarak bağlanmayı deneyin, bilgisayarın wifi'ında problem olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 09.09.2020 18:32
Bu sadece SA-MP'da mı oluyor? Normal surf yaptığınızda veya başka bir çevrimiçi oyun oynadığınızda da gerçekleşiyor mu?

edit: internet aboneliğiniz hangi firmaya aitse oranın müşteri hizmetleriyle konuşun. Bilgisayara wifi olarak bağlanıyorsanız ethernet olarak bağlanmayı deneyin, bilgisayarın wifi'ında problem olabilir.

İnternette surf yaptığım vakitler de olmuyor, sadece Vice idi başta sonra diğer SAMP sunucularında olmaya ardından tüm online oyunlarda gerçekleşmeye başladı bu durum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 10.09.2020 12:16
Dizüstü bilgisayarlarda başına binde bir oranla gelebilecek, en kanser ve çözümü en zor durum başına gelmiş öncelikle şimdiden geçmiş olsun. Zamanında benim başıma geldi ve mecburi olarak bilgisayarı çöpe atmak zorunda kaldım.
Bu sadece SA-MP ile alakalı değil, diğer oyunları oynadığın zaman veya durduk yere sadece bilgisayar açıkken bile gidebilecek bir şey. Wi-fi kullanıyorsanız ve çevredeki internetleri saptayamıyorsa faka basmış durumdasın.

İki tür çözümü var. Bilgisayarı garantiye gönderip durumu bildirmek veya internet kablosuna geçiş yapmak. Seçim size bağlı.

Eğer internet kablosu da yaramıyorsa bilgisayarın aldığı ufak darbeler, baskı şiddeti, sallamalar ethernet girişinde sorun yaratmıştır, tekrar geçmiş olsun. Masraf da masraf.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 11.09.2020 02:22
Dizüstü bilgisayarlarda başına binde bir oranla gelebilecek, en kanser ve çözümü en zor durum başına gelmiş öncelikle şimdiden geçmiş olsun. Zamanında benim başıma geldi ve mecburi olarak bilgisayarı çöpe atmak zorunda kaldım.
Bu sadece SA-MP ile alakalı değil, diğer oyunları oynadığın zaman veya durduk yere sadece bilgisayar açıkken bile gidebilecek bir şey. Wi-fi kullanıyorsanız ve çevredeki internetleri saptayamıyorsa faka basmış durumdasın.

İki tür çözümü var. Bilgisayarı garantiye gönderip durumu bildirmek veya internet kablosuna geçiş yapmak. Seçim size bağlı.

Eğer internet kablosu da yaramıyorsa bilgisayarın aldığı ufak darbeler, baskı şiddeti, sallamalar ethernet girişinde sorun yaratmıştır, tekrar geçmiş olsun. Masraf da masraf.

Sonunda açıklayıcı bir yorum için teşekkürler ama halletmeyi başardım sanırsam.😀😀

Ağ ve Paylaşım merkezinden Ortak Ağ kısmına girip şu an kullandığım Wi-Fi'nin Defender savunmasını kapattım. Bunu yapmamın sebebi SAMP-Addon'u bir virüs olarak algılaması daha önceden bende korktuğum için karantinaya alıyordu. Şimdi bile Defender kapalı olsa bile Karantinaya altına aldığı için çözümü deneme-yanılma yolu ile buldum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok