Kadın rapçilere antipatim var, ooc ne kadar kız rapçi tanıdıysam çoğu sırf cinsiyeti sayesinde yükselmiş, pek bi' ahım şahım yeteneği olmayan kişiler oluyor. Çoğu birbirinin aynısı ya da influence aldıkları türk rapçilerin çakmaları. Ha pardon, bir de almancı özenti kız rapçiler de var. Abaza rap kitlesi yüzünden yükselmiş kişiler, bu kızın da pek bi' farkı yok. Bahtım Kara şarkısını ilk çıkardığı zamanlar keşfetmiştim, o günden beri aynı şeyi söylüyorum.
Sanırım Kolera ile bu kızı karıştırmış olmalısın, Joker'in kız versiyonu gibi düşünüyorum aksine. Kalemi ucuz değil, yazdığı şeylerden anlayabilirsin. Cinsiyetini kullanarak yükselmiş olsa savunduğu bir davası olmazdı. Keza yükselmiş bir isim de değil. Sehabe olmasa adını duyacağımızı sanmıyorum, duysaydık bile bir, iki yıl sonra : )
Joker övdüğüne göre tartışacak bir şey kalmadı
Tartışmayı Joker isminden böyle yırtıp, sonlandırdığına göre konuşacak bir şey kalmadı - konu Ressira iken özellikle, mükkemmelsin.

Kadın rapçilere antipatim var
lafın zaten her şeyi açıklıyordu aslında, bu antipatini değiştiremem ama sana belirttiğim üç satır şeyden cımbızla Joker ismini çekerek tartışmayı komple kenara çekmen ve hiçbirine diyecek bir lafının olmaması gerçekten acınası ve komik durmuş. =)
Abaza rap kitlesi yüzünden yükselmiş kişiler, bu kızın da pek bi' farkı yok.
Ben bu olayı açıkladığımdan dolayı tekrar bir şey demeyeceğim ama Ressira ismini sokaktan birine sorsak ismini dahi bilemez, yükselmiş biri değil. Zaten yükselmiş biri olmadığından bu denli sempati duyulan bir isimken böyle bir keskin yorum yapman hiç hoş değil.
Uzun zamandır ileti gelmediği için K&A.