Konu: Zeppelin Payday Sorunu / Anti AFK Kod  (Okunma sayısı 481 defa)

#0 - 30.09.2020 00:32
Zeppelin güncellemesi ile payday için artık kod yazmamız gerekiyor bilinen şekilde. Bu kodlar AFK oyunculara karşı bir tedbir olarak alınmış da olsa bazı sorunları beraberinde getiriyor. Kod geldiğinde crash aldığımızda, chatlogda karışıp gözden kaçtığında ya da benzeri bir şekilde atlandığında kodu hiçbir şekilde bulamıyoruz / öğrenemiyoruz ve kod kaçıyor. Böylelikle paydayi kaçırmış oluyoruz.

Paydayin eski sisteme dönmesi daha iyi olur. Anti AFK için belirli bir süre kımıldamadan duran oyuncular için AFK KOD uyarısı gelebilir ve böylece AFK olmadığını sisteme kanıtlayabilir.
Like
6
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Cladd, karprensi, Ness, Elvi$, ethereal, Bsernessio,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 30.09.2020 00:36
Afk için bunu getirecek olurlarsa. Rol ortamında oyundan atılmamak için kodu girerler ve crash yiyebilirler. Payday parasını kaçırmak daha mantıklı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 30.09.2020 04:19
Niye? Hangi rol ortamında yarım saat boyunca tek tık kımıldanmadığını gördün ki mesela? Ha o kadar yoğun bir rol varsa, bence kod girilebilir. Payday kaçırmak basit bir şey değil neticede, özellikle ViceCoin'i biriktirerek alanlar için.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 30.09.2020 05:58
Sunucunun açıldığından bu güne kadar şu "AFK sistemini" hep destekledim ve desteklemeye devam edeceğim. Malum sunucu, bilenleriniz bilir bilmeyenler de bilmez. Orada on beş dakika AFK/hareketsiz kalınca bir kod geliyor ve o kodu yazıyorsun. (Bu on beş dakika otuz dakika da yapılabilir daha da düşük yapılabilir, bunu yönetim karar verir.) Aynı sistem buraya gelebilir, üç uyarı şeklinde 1. uyarı da kod gelecek 3. uyarıya kadar. Eğer üçüncü uyarından sonra da kod yazılmazsa oyuncu atılacak.

(Sunucunun açıldığından bu güne kadar bu sistem yönetim ekibi tarafından önemsenmedi, oyuncu sayısını yüksek görmek istiyor yönetim ekibi galiba. Binlerce AR-GE dahi açılsa bile umursamıyorlar veya kabul etmiyorlar. Artık sunucu yönetim ekibi role mi yoksa oyuncu sayısına mı önem veriyor o kısmını inanın hiç bilmiyorum. Kötüleme olarak anlaşıldıysa affola.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 30.09.2020 18:36
Zeppelin güncellemesi ile payday için artık kod yazmamız gerekiyor bilinen şekilde. Bu kodlar AFK oyunculara karşı bir tedbir olarak alınmış da olsa bazı sorunları beraberinde getiriyor. Kod geldiğinde crash aldığımızda, chatlogda karışıp gözden kaçtığında ya da benzeri bir şekilde atlandığında kodu hiçbir şekilde bulamıyoruz / öğrenemiyoruz ve kod kaçıyor. Böylelikle paydayi kaçırmış oluyoruz.

Paydayin eski sisteme dönmesi daha iyi olur. Anti AFK için belirli bir süre kımıldamadan duran oyuncular için AFK KOD uyarısı gelebilir ve böylece AFK olmadığını sisteme kanıtlayabilir.
/payday yazınca zaten chat'den hangi kodu yazacağın çıkıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 30.09.2020 18:45

/payday yazınca zaten chat'den hangi kodu yazacağın çıkıyor.
Çıkmıyor. Payday kodu geldiğinde kimi zamanlar crash veriyor oyun. Bunun için /soru ve /rapor kısımlarından da aynı yanıtı aldım. Eğer o kod gitmişse, gitmiştir deniyor. Zaten geliyor olsaydı bu AR-GE'yi açma ihtiyacı duymazdım ancak şu da var ki kimi zamanlar 2.Payday'e kadar gelen kodu kaçırmış olabiliyoruz; rolün yoğunluğuna bağlı olarak. İkinci kod geldiğinde, birincisi de ıskartaya çıkıyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 30.09.2020 18:46
Destek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 30.09.2020 18:51
Bunun yerine sisteme iyileştirme gelebilir. Crash verdirten sorunun çözülmesi ve payday kodunun daha sık hatırtılması gibi.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jagermeister,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 30.09.2020 18:53
Bunun yerine sisteme iyileştirme gelebilir. Crash verdirten sorunun çözülmesi ve payday kodunun daha sık hatırtılması gibi.
Bencede sistemin iyileştirilmesi daha mantıklı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 01.10.2020 01:49
Payday kodunun oyundan çıkış yapıldığında iptal olması dışında bir sıkıntı görünmüyor. Sistemi eski haline getirmek için bir neden göremedim. Sorun düzeltilecek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok