Konu: [18.08.2020 - Jeff Onfroy & Damion Black] DM, Troll, Car DM.  (Okunma sayısı 278 defa)

#0 - 18.08.2020 21:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeff Onfroy @Ruling57 , Damion Black @kedireiz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Video

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/08/2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Troll, Car DM.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Duenos Del Sur oluşumuyla anlaşmalı bir şekilde brawl yaparken Jeff Onfroy ve arkadaşı Damion Black, birden olay yerinde belirdi ve emote vermeden alakaları olmadığı halde DM yapmaya başladılar, Pizza'cıya gidip can doldurup tekrar geldiler, garip arkadaşlar. Aralarından Jeff Onfroy daha önceden de bizim birliğimizi TROLLEMEK için video çekip hiç utanmadan bunu herkesle YouTube kanalı üzerinden paylaşmıştı. Bu bardağı taşıran son damla oldu, arkadaşların rol bilgisi yok, rol yapma isteği yok. Tek yaptıkları DM, Trollemek, insanların huzurunu kaçırmak. İkisinin de banlanmasını talep ediyorum, zira yerleri burası değil ismini zikretmek istemediğim başka sunucular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Alıntı yapılan: Chatlog
[21:29:11] Caine Bullard: Bak işte.
[21:29:12] * Brandon Reddish Reymond'dan destek alarak doğrulur, yere kan tükürür.
[21:29:15] Jeff Onfroy: Pizzacı sür.

Pizzacı sürdükten sonra canlarını doldurup arabayla gelip CAR DM yaptıklarını videodan görebilirsiniz, bütün videolarda chatboxlar açık, timestampler açık, sağ altta tarih barı açık.

zencileri trolledik: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin şiddetle banlanmasından yanayım, zira daha önce aldıkları cezaları göz önünde bulundurarak akıllanmayacaklarını düşünüyorum. İnsanları çileden nasıl çıkarabileceklerini çok iyi biliyorlar, cezayla bu durumdan yırtacaklarını bildikleri için yaptıklarını inkar bile etmeyeceklerine eminim. Kişiler PM yoluyla bilgilendirdim.

#1 - 19.08.2020 01:02
Kişilerle bende karşılaştım platformdan yasaklanması talep ediyorum amaçları kesinlikle rol yapmak değil insanların huzurlarını kaçırmak, rolleri baltalamak.
"tOz lAzIm mI nİgGa1!" tarzı sunuculara geri dönmeleri gerek.

#2 - 19.08.2020 15:12
@RuLinG57 @kedireiz savunma yapın.

#3 - 19.08.2020 19:50
Saldırılan tarafa yardım amaçlı vurduk. Car DM'ide ben yapmadım.
« Son Düzenleme: 19.08.2020 20:29 RuLinG57 »

#4 - 19.08.2020 20:33
Ben sadece araçtan indim Jeff isimli oyuncuyu araba bindirmeye çalıştım ve binmedi sonra düştükten bir dakika felan geçti araca bindi orda ben kişiye çarpmadım bu arada yemek yemedik diye hatırlıyorum yediysekte olayın sonrasında bir şey yapmadık oradan geçiyordum kimseye çarpmadım
« Son Düzenleme: 19.08.2020 20:45 kedireiz »

#5 - 19.08.2020 23:52
Jeff gelmeden önce böyle olaylar yaşanmıyordu birlik yetkilisi bir karar alıp zaten kişiyi birlikten çıkarttı rollerimde bir sorun olabilir her insan zaten hata yapar çünkü insandır yetkili kişiler bile hata yapabilir rollerde şikayet açtığınız için size teşekkür ederim hatalarımı anladım :)

#6 - 21.08.2020 13:00
Merhabalar, incelendi.

Damion Black karakteri Car Ramming kapsamında ceza alacak.

Jeff Onfroy karakteri ise RetardedRP kapsamında cezalandırılacak.