Konu: [15.08.2020 Nyamiyala_Ntunzibwera] Hile Kullanımı (WallHack)  (Okunma sayısı 253 defa)

#0 - 15.08.2020 17:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nyamiyala Ntunzibwera - @barisaltin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.07.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sobeit açıp 54.Cadde'de bir fotoğraf almış ve bunu discorddan arkadaşlarına paylaşmış.
Olaya erişimim;
Selamlar, normal bir şekilde discordda geziyordum. Sahip olduğum bir discordda aşağıdaki fotoğrafı fark ettim ve arkadaşın profiline girdim. Olay ile herhangi bir bağlantım veya şahitliğim yok. Daha önce'de hileden şikayet edilmemiş veya banlanmamış olduğundan bu şikayeti oluşturuyorum. Arkadaşı tanımıyorum veya herhangi bir OOC kinim yok.

KANITLAR
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Dediğim gibi arkadaş ile alakam yok fakat yeni kurulan birliklerin üyelerinin hile açması doğru değil.
« Son Düzenleme: 15.08.2020 17:47 BLood »

#1 - 15.08.2020 17:35
Ben forum hesabını 11.08.2020 tarihinde bir arkadaşımdan aldım oyunu bıraktığı için bana verdi kayıtlar kapalı çünkü daha önceden kullandığını bilmiyordum yöneticinin insiyatifine bırakıyorum. Bu arada ben Fletcher kayıtlar kapalı olduğu için bu forum hesabını almıştım adamın böyle bir şey yaptığınıda bilmiyordum.
« Son Düzenleme: 15.08.2020 17:36 barisaltin »

#2 - 15.08.2020 18:06
Multiaccount zaten başlı başına yasaklı bir şey, @barisaltin forum hesabı ile beraber yasaklandı.

@otomatik zigana gereksiz yorum attığı için forum uyarısı aldı.
« Son Düzenleme: 15.08.2020 18:11 balvenie »