Konu: Klajdi Dushku - [DM + İllegal Kural İhlali]  (Okunma sayısı 161 defa)

#0 - 13.08.2020 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klajdi Dushku @pankek
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.08.2020 - 00.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben kişiye İC olarak "Siktir." dediğim için araçtan indi ve bagajından silah çıkararak bana ateş etti. Loglara bakılabilir. Kişinin yaptığı direk olarak DM'e girmekte. Kişiyle OOC olarak arkadaşdık fakat böyle bir şey olmasını istemiyordum maalesef buraya olay taşındı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum, iyi günler.

« Son Düzenleme: 13.08.2020 01:41 o1Kral »

#1 - 13.08.2020 01:40
+ olarak bir şey eklemek istiyorum. Kişi o illegal rolden 2 dk önce birlikten ayrılarak "Sivil" karaktere büründü. Ve bu da demek oluyor ki "Sivil karakterler, illegal role bürünemez" maalesef arkadaş İllegal role bürünerek bu kuralı da çiğnemiş gözüküyor. Fakat ben olay yerinden uzaklaşarak kişiyle hiç bir illegal role girmedim loglar incelenebilir.

#2 - 13.08.2020 01:41
Kişiyle ooc olarak tartıştık ve bana ıc olarak ''siktir'' dedi durduk yere. Ben de bagajdan silahımı çıkarttım direk ateş ettim.Savunmam bu kadar.

#3 - 13.08.2020 01:44
Kişiyle ooc olarak tartıştık ve bana ıc olarak ''siktir'' dedi durduk yere. Ben de bagajdan silahımı çıkarttım direk ateş ettim.Savunmam bu kadar.
Bu dediğine sadece gülüyorum kardeşim, çünkü OOC olarak birlikten ayrılabilirsin fakat bu İC'i etkileyemez. Ben İC olarak fikrimi [tavrımı] ortaya koydum ki [birisi küfür etti diye, silah çekilmez DM'e girer] + olarak sen "sivil" karaktere büründün ve illegal rol yapamazsın. Bu da bir kural ihlali.

#4 - 13.08.2020 01:45
+ olarak bir şey eklemek istiyorum. Kişi o illegal rolden 2 dk önce birlikten ayrılarak "Sivil" karaktere büründü. Ve bu da demek oluyor ki "Sivil karakterler, illegal role bürünemez" maalesef arkadaş İllegal role bürünerek bu kuralı da çiğnemiş gözüküyor. Fakat ben olay yerinden uzaklaşarak kişiyle hiç bir illegal role girmedim loglar incelenebilir.
Sivil karakter illegal role girebilir, karakterim bir birlikte rol almış ve birlikten ayrılmış.

#5 - 13.08.2020 01:47
Sivil karakter illegal role girebilir, karakterim bir birlikte rol almış ve birlikten ayrılmış.
Sivil karakterler illegal role giremiyor, girse bile sen "sivilsin" ve birlikli birine ateş açıyorsun.

#6 - 13.08.2020 01:50
Ben savunmamı yaptım,iyi forumlar.

#7 - 13.08.2020 01:52
Savunmanı yaptığına göre, yetkili kararını bekleyebiliriz.

#8 - 16.08.2020 05:56
Bir kişiye küfür ettiği için ateş etmek bariz olarak DeathMatch'e girmiş ve sivil karaktermişsiniz, bunu yapamazsınız. Bu seferlik sadece DM yaptığınız için cezalandıracağım, bir birlikte olmadan illegal faaliyetler sergilemeyin. Tekrarında daha ağır bir ceza alacaksınız.