Konu: [06.08.2020 - Kenneth_Hogan] Trolling, Retarded RP.  (Okunma sayısı 228 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2020 17:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kenneth_Hogan @eyeser6

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Video.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.08.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarded RP, Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın rolplay serverında rol yapası yok gibi gözüküyor, tek yaptığı gelip mahallede kalabalık olan köşelerde lastik yakıp sadece korna basarak insanların rol yapma şevkini kırmak. Daha önce bir rol geçmişimiz olmamasına rağmen sürekli mahallemizde araba sürüyor, realistik bir rol değil hatta rol bile değil, yaptığı tek şey trolleyerek rol yapmaya çalışanların şevkini kırmak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişiyi PM üzerinden bilgilendirdim.

#1 - 06.08.2020 18:21
Bu ve bunun gibi kişiler -video'da açıkça görülebildiği gibi- gün içerisinde rollerimizi oldukça baltalıyor. Bu olayların önüne geçilebilmesi için, kişiye caydırıcı bir ceza verilmesi taraftarıyım. İnanın günde en az 3-4 defa başımıza geliyor. Echo kadar sabırlı ve özenli değil bir çoğumuz, konu açmakla uğraşmıyoruz.

#2 - 06.08.2020 19:28
Selam, öncelikle iyi forumlar. Hakkımda açılan şikayeti izledim, lastik yakmama "Trolling" diye şikayet açmışsınız, eskiden o bölgede ki bir kaç arkadaş ile sorun yaşamıştım, hatta ateş bile etmiştilerdi (Dyton_Lewis). Bu yüzden onlara sataşmak amaçlı teker yaktım ve maalesef ki şikayet yedim. Olay bundan ibarettir iyi oyunlar.
« Son Düzenleme: 06.08.2020 19:30 eyeser6 »

#3 - 06.08.2020 19:34
Aynı şekilde banada oluyor, kişi gözümüzün önüne gelip araçla korna basıyor, ayrıca karakterim yerden taş alıyor ve kişinin aracının camını kırıyor, Fear-Rp de yapmıyor, kişiyi rahatlıkla indirip orda dövebilirdim, şikayeti onaylıyorum.

#4 - 06.08.2020 20:02
Selam, öncelikle iyi forumlar. Hakkımda açılan şikayeti izledim, lastik yakmama "Trolling" diye şikayet açmışsınız, eskiden o bölgede ki bir kaç arkadaş ile sorun yaşamıştım, hatta ateş bile etmiştilerdi (Dyton_Lewis). Bu yüzden onlara sataşmak amaçlı teker yaktım ve maalesef ki şikayet yedim. Olay bundan ibarettir iyi oyunlar.

Dostum bu daha büyük bir sorun değil mi? Geçmişte sana ateş açan adamın karşısına aracınla dikilip lastik mi yaktığını söylüyorsun yani? Neyse daha fazla laf kalabalığı yapmayacağım, bu konuyla ilgili son postum. Gereken caydırıcı cezayı alman dileğiyle.

#5 - 07.08.2020 02:26
Merhaba, incelendi.

İnsanların rol şevkini yüzde yüz oranında kaçıracak olan bir tutum, bu tutumun hiç bir rol amacı gütmediğini hepimiz görüyoruz. Vice Roleplay platformunda bu ve benzeri toxic tutumlara yer vermiyoruz. Tekrarının olmaması dileğiyle.

Kenneth Hogan karakterine RetardedRP kapsamında ceza uygulanacak.