| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Stewarth @ @qLouiseAQ Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Vincent Gigante ( @viekens ) Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.08.2020 - 18.37 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk öncelikle sabah saatlerinde karşı birlik tarafından bir çatışma gerçekleşti, birlik liderini kaçırıp bize 10 bin dolar istedik, para toparlıyacağını söyledi bizde parayı toparladı mı diye yanına gittik fakat AFK idi Richard'ın yanına gidip Adalberto'yu uyandır dedik ters ters konuştu yanımdaki Vincent'de yumruk atıp adamı dövdü sistemsel bayılttı fakat arkadaş SS lerde de gözüktüğü gibi Fear - RP yapmadı ve Türk rollerini andıran kelimeler kullandı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

[18:36:58] Luca Remini: Sonra uğruyalım.
[18:37:02] (( << Theo Nguyen (161): ateş etmyieceğiz zaten ))
[18:37:02] Carl Jackwell: Overhaul Garage burası öyle değil mi?
[18:37:08] (( >> Theo Nguyen (161): okay. ))
[18:37:09] (( << Theo Nguyen (161): IC olarak korkutmak amaçlı verilen bir emote ))
[18:37:11] Kenneth Hogan: Evet, bayım burası ama yeri ve zamanı değil.
[18:37:13] (( << Theo Nguyen (161): farkettiysen silah çekmedim ))
[18:37:15] Kenneth Hogan: Siteden bana ulaşın.
[18:37:18] Kenneth Hogan: Buralar şuan tehlikeli.
[18:37:26] Richard Stewarth: Bak uyandırdım veriyor şuan.
[18:37:28] Carl Jackwell: Anladım, peki teşekkürler.
[18:37:32] * Vincent Gigante adama kafayı gömer, yere doğru itip onu yerde tekmeler.
Ek açıklamalar(varsa): - Normalde şikayet açan bir insan değilim fakat bu arkadaşın yaptığı rol ve kullandığı kelimeler garibime kaçtı. İyi forumlar.