Konu: [02.08.2020] - Esteban Mateo  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.08.2020 21:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nova Rosenberg @kaostan besleniyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Will_Parker , Linda Clark, Kenwonte Wiggins , Rashid Dasnabedian, Charles Stephens, Jarady_Onfroy , Arden Barkev

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.2020 - 21:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: "Bir kaza rolü oldu, karakterim olarak 911'i arayıp zabıt/tutanak tutulması için ihbar ettim, sonra telefonla fotoğraf ve video çekmeye başladım. Bu sırada ise Esteban adlı arkadaşımız yaklaşarak beyzbol sopasını çıkardı ve karşısına gelenleri tehdit etti, daha sonrasında karakterimden elinde beyzbol sopası varken diğer eliyle, o ağırlık ve dengesizliğe rağmen çekip aldığını iddia etti lakin karakterim bunu kolaylıkla vermeyecekti. Direktif olarak do - yazıp rolüme devam ettim lakin agresif bir şekilde rolüne devam ettikten sonra pm üzerinden bana karşı saygısızlıkta bulundu ve beni üzdü. Rolde de suistimal etmiş olduğu bir takım refuse gibi kurallar olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Rol ic olarak çok eğlenceli bir yere gidebilecek iken, bu hareket gerçekten tatsız oldu, ben arkadaştan şahsi bir özür rica ediyorum.

#1 - 03.08.2020 20:49
Merhaba, bildiriminiz için teşekkürler, incelendi.

Ekran görüntülerindeki OOC kısımdan bahsedelim ilk olarak, objektif bir çerçeveden bakıldığında siz kendisinin üstüne OOC olarak gitmiş vaziyettesiniz, objektif çerçeveden durum böyle görünüyor. Bu bağlamda ortak nezaket kapsamında uygulanması gereken bir cezai durum yok.

IC kısıma geçelim, güncel olarak bir süredir varolan kuralımız trafik kazalarından sonra kavga ve çeşitli illegal roller yapmayı yasaklıyor. Bu roldeki gibi RetardedRP kapsamında olabilecek durumların önüne geçmek adına bu kural mevcut. Burada bir ihlal var, ilgili cezai işlem uygulanacak.

K&A İyi forumlar.