Konu: [29.07.2020] Charles_Stephens  (Okunma sayısı 257 defa)

#0 - 29.07.2020 17:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Charles_Stephens @Atrongg

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran Görüntüleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntüleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Kişi esir olmasına rağmen "Orospu çocuğu kel" diye bağırıyor. Bir şeyler söyletmeye çalıştığımda ise aksini cevaplıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 29.07.2020 18:02 Thedora »

#1 - 29.07.2020 18:54
müsait olunca savunma yapacağım

#2 - 29.07.2020 19:49
Realistik olarak düşünürsek, kişi seni tekmelerken ona sinirlenip refleks olarak küfür edebilirsin. Orada tekmeleniyordum ve bağırarak küfür ettim. Daha sonra buna devam etmiş olsaydım eğer Fear-Rp ihlali olurdu. Adın ne sorusuna "orospu çocuğu" diye cevap vermediğim için mi ihlal yapmış oluyorum? İstediğin cevap seni OOC tatmin etsin diye mi? Ona göre rolünü yap, istediğin cevabı vermiyorsam yarala, CK izni istesen belki onuda veririm. Tamamen rolün akışına göre olan bir durum, ihlal olduğunu düşünmüyorum. Karşı taraf ile daha fazla diyaloğa girmeyeceğim, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#3 - 01.08.2020 13:17
Merhaba, incelendi.

Merhaba, küfürü çok büyük bir şey olarak algılamamamız gerekiyor. Yani kendini kaçıran bir kişiye küfürler edebilirsin, aynı zamanda FearRP yaptığını da belli edebilirsin. Buradaki küfür bahsi aslında role dahil olan, ufaktan olabilecek bir durum, ekstrem bir küfür, ekstrem bir FearRP ihlali yok. Sadece karakteri sinirleniyor ve adamın arkasından bağırarak küfür ediyor -dayak yediği ve kaçırıldığı için öfkeli-  size burada küfür floodu atmıyor ya da rolün akışını değiştirecek, rolü bozacak cinsten bir hareket etmiyor. 

@Atrongg adlı kullanıcının savunması yeterli bulundu. K&A