Konu: [21.07.2020 - Farris_Watt] OOC Hırsızlık  (Okunma sayısı 490 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.07.2020 04:49
Şikayetle alakanız olmadığı sürece lütfen şikayet konularına yorum yapmayın.

#11 - 22.07.2020 14:54
Bir kere her şey, bütün mülk asıl karakterimin.Ki rol geçmişi çok köklü bir karakter.Mafya,çetelerle iletişimi olan.Silahım olmasa rollerimi şekillendirmezdim.Evi adminlere falan da açtırmadım.En önemlisi de IC olarak anahtarın falan yok.İki kere karakter değiştin.Hiçbir bağlantın da yok yan veya asıl karakterimle.Şu basit oyunda bir silah için laf yaptırttın, güvenilmezsin.O anahtar sistemsel kalmış olsa da erişimin olmamalı, otomatikman kalkmalı.Bundan sonrasını,kararı yetkililere bırakıyorum.

#12 - 22.07.2020 16:22
Benim savunmam belli hatta savunma da değil olanlar kendimi savunacağım bir durum yok.

#13 - 26.07.2020 03:55
İncelendi.

@bahatncl2 Evet yazdığınız şeyler flood olmuş ve forum kullanımımıza aykırı. Kendinizi savunma yapmanızı gerektiren bir durum olmadığı konusuna ikna etmişsiniz fakat bu doğru değil.

En önemlisi de IC olarak anahtarın falan yok.İki kere karakter değiştin.Hiçbir bağlantın da yok yan veya asıl karakterimle. O anahtar sistemsel kalmış olsa da erişimin olmamalı, otomatikman kalkmalı.Bundan sonrasını,kararı yetkililere bırakıyorum.

Buradaki durum tam olarak ortadaki olayın çözümünü içeriyor. Siz bir nevi bug-abuse yaparak yani eski karakterinizden kalan anahtarı kullanarak silahı almışsınız, işin içerisinde rol içeren bir durum bile yok. Bu bağlamda yapmanız gereken şey shotgun'ı tekrardan @Shtaloj@ kullanıcısının karakterine teslim etmek. Durumun takibindeyiz, en kısa sürede(48saat) iadeyi yapın, aksi taktirde bug abuse kapsamında işlem uygulanıp iade yetkililer tarafından yapılacak.

"iade yapıldı" "iadem henüz yapılmadı" "iadeyi şu zaman yapacağım" şeklinde belirtmek/bilgi almak üzere @Thorin kullanıcısına forum PM'i gönderebilirsiniz. Size dönük takibi bu şekilde yapacağız. @Shtaloj@  @bahatncl2
« Son Düzenleme: 26.07.2020 03:59 Thorin »

#14 - 26.07.2020 20:51
İadeler yapıldı K&A.