Konu: [24.07.2020]- Metagaming - Almira Heubert  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.07.2020 23:44
şikayet geri çekildi, yanlış anlama söz konusu imiş
« Son Düzenleme: 25.07.2020 01:41 Shardblade »

#1 - 25.07.2020 00:01
Öncelikle merhabalar dostum. Sana Private Massage yoluyla da söylediğim gibi olayı bilmeden hareket etmen gerçekten çok üzücü. Olayı kısaca özetleyeyim. Öncelikle olay sana pm atmadan 10 dakika önce gerçekleşti. Olay sırasındaki memurların adını vereyim belki ekleyecekleri de vardır. @Vigilantee @idcwur . Olay sırasında bana 5k ceza kesildi ve olay yerinde bulunan o anki id 59 Adeline McDonald'a pm atacağıma id 50 olan sana pm attım. Adeline_Mcdonald @nefretkusuyorum ile tamamıyla rolün makarasını yapmaya çalıştık. Bunda bir sorun göremiyorum. Hatta etiketlediğim bana cezayı yazan memurlar bile bu durumdan şikayetçi olmayacaklardır eminim. Private massage yolu ile sana olayı bilmediğini, bilmeden yorum yapmamanı söylemiştim. Ancak sen olayı daha da ileriye taşıyıp şikayete dönüştürmeye karar vermişsin. Ben bunda hiçbir iyi niyet göremiyorum. Aylardır bu platformda rol yapıyorum ve hakkımda hiçbir şikayet açılmadı. Rollerimi elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalışıyorum. Mix denilen olaydan nefret eden birisiyim.

Yukarıda da belirttiğim gibi; olay ile hiçbir alakanız yok, sadece olan bir rolün makarası yapılıyorken yanlışlıkla size mesaj attım ve siz olayı buralara taşımaya karar verdiniz. Keşke forum ileti yoluyla veya forum id m de kayıtlı olan discord adresime ulaşmayı deneseydiniz sizlere olayı detaylıca anlatabilirdim.

#2 - 25.07.2020 00:02
Savunmam bu kadar. Başka bir şey yazmayacağım. Gerisi yönetici kararıdır.

#3 - 25.07.2020 00:07
Öncelikle iyi forumlar dilerim, şikayet açmak için şikayet açtığını düşünüyorum, eğer böyle değilse ön yargımı kırmanı rica ediyorum senden, arkadaşımla yaşanmış bir rolün makarasını çeviriyoruz ve yanlışlıkla sana pm atıyor. Bu tür yanlışlıklar yaşanabiliyor, sonuçta her insan bir işi doğru yapmıyor ya? Gereksiz şikayet olduğunu düşünüyorum, olayın aslını anlatayım sana bil:
 IC olarak arkadaşım bir PD aracına çarpıyor ve 5.000$ ceza yiyor ve bunun rolünü güzelce memurlarla gerçekleştiriyor rol bitiyor. Rol sonrasında bunun makarasını yapmanın bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum, lütfen şikayetini gözden geçir ve gerçekten açılabilir bir şikayet açmanı dilerim, yanlışım varsa kusuruma bakmayın, iyi forumlar dilerim.

#4 - 25.07.2020 00:37
Tamam zaten dediğiniz gibiyse ortada bir yanlış anlaşılma mevcuttur. Olayı tamamen boşverleyip niye bana sarıyorsunuz ki? Tanımıyorum ki ben sizi, duymadım hiç. Halbuki serverdaki çoğu kişiyi tanır bilirim. Herhangi bir muhabbetimiz yok tanışmışlığımız yok, ben hangi kötü niyetle açayım bu şikayeti?
Haksızlığa gelemediğim için böyle bir şikayeti açtığımı da belirttim. Yukarıda da yazmışım zaten ilgilendirmiyor beni konu, yanlışlıkla pm attı diye. Niye aynı şeyleri sanki ben kötü lanse etmişim gibi yazdınız ki? Ne bu nefret öfke yahu.

Öncelikle merhaba, burada ünlülük kapıştırmıyoruz, senin açtığın şikayeti değerlendiriyoruz, bizi tanıman veya tanımaman önemli değil, şu mantığa mı getiriyorsun; tanısam açmazdım. Düşünceni ve savunmanı saçma buluyorum. Ortada nefret veya öfke yoktur, seninde dediğin gibi seni tanımıyoruz, tanımadığımız bir insana nefret kusacak, öfkelenecek kadar aciz bir insan değiliz. Sana saran yok galiba yanlış okudun veya yanlış anladın tekrar gözden geçirmeni dilerim, iyi forumlar, benim açıklamam bu kadar.

#5 - 25.07.2020 18:43
K&A