Konu: [20.07.2020 Gece.]Martino_Mirante Birlik kural ihlali- DM  (Okunma sayısı 259 defa)

#0 - 20.07.2020 01:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Martino_Mirante@berkcankayarr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2020 Gece.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) DM, BİRLİK ON GÜN KURAL İHLALİ,,

Merhabalar öncelik ile, biliyorsunuz ki bir çete birliği açtım. FM'ekibi tarafından birliğime on gün illegal rol yapma yasağı geldi, bu arkadaşlar ile de bunu biliyordu, burası bizim mekanımız sizi burada barınmayız gibi kelimeler söylediler, bende orada çok fazla ilgenmedim, role karşılık veriyorum ama ortada silah çıkarma ya da dövüş kargaşa yok tartışma sadece, bu arkadaşlar da silah çekiyorlar sslerde görebilirsiniz.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamlar ile konuştuk iyi anlaştık, ardından başka köşeye gittik. , bu sokakta durmayacğaımızı köşe tutmayacağımızı rol yaptı illegal rol kuralı böyle değil. , ardından birlik kural ihlali sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Cezası neyse onu çeksin.

« Son Düzenleme: 20.07.2020 01:43 ZemZem »

#1 - 20.07.2020 01:57
@berkcankayarr 'ın susturulması olduğu için onun adına yazmak istediği yazıyı buraya bırakıyorum;

Öncelikle selamlar,arkadaşlar 10 gün kuralından bahsetmiş fakat bu ihlali kendilerinin yaptığının farkında değiller. Keegan Carter isimli birlik üyemizi silahla vurarak yaralayıp kaçırıyor ve bunun karşılığında bir rol yapılıyor.Kendi hatasını es geçip rol yapmaya geldim fakat,es geçmemem gerekiyormuş onu anladım. Kısacası yaptığı/düzenlediği ve tanıtıma attığı ss'te CK rolü yaptığını ve ilk olarak kendisinin 10 gün kuralını ihlal ettiği ve yaptığı ihlalli rol sonucunda kendisine de böyle bir rol yapıldığını gösteriyor.

Öncelikle birliklerinin açıldığı tarihi şuraya bırakıyorum.

Spoiler: GösterGizle

Keegan Carter isimli birlik üyeme sıktığı ve tanıtımına attığı ss;

Olurda siler diye saat/tarih ss'i;

Bu atacağım ss'te ise FISILDAŞMA kısmına dikkat edin,Keegan isimli şahıs için geldiğimizi kısacası kendileri de ifade ediyor.

@eren31  Kendiside bu konuya ekleme yapacaktır.

« Son Düzenleme: 20.07.2020 02:01 CAPONE »

#2 - 20.07.2020 02:06
@berkcankayarr 'ın susturulması olduğu için onun adına yazmak istediği yazıyı buraya bırakıyorum;

Öncelikle selamlar,arkadaşlar 10 gün kuralından bahsetmiş fakat bu ihlali kendilerinin yaptığının farkında değiller. Keegan Carter isimli birlik üyemizi silahla vurarak yaralayıp kaçırıyor ve bunun karşılığında bir rol yapılıyor.Kendi hatasını es geçip rol yapmaya geldim fakat,es geçmemem gerekiyormuş onu anladım. Kısacası yaptığı/düzenlediği ve tanıtıma attığı ss'te CK rolü yaptığını ve ilk olarak kendisinin 10 gün kuralını ihlal ettiği ve yaptığı ihlalli rol sonucunda kendisine de böyle bir rol yapıldığını gösteriyor.

Öncelikle birliklerinin açıldığı tarihi şuraya bırakıyorum.

Keegan Carter isimli birlik üyeme sıktığı ve tanıtımına attığı ss;

Olurda siler diye saat/tarih ss'i;

Bu atacağım ss'te ise FISILDAŞMA kısmına dikkat edin,Keegan isimli şahıs için geldiğimizi kısacası kendileri de ifade ediyor.

@eren31  Kendiside bu konuya ekleme yapacaktır.

Keegan_Carter' adlı arkadaş fear-rp rolüne uymadığından dolayı gereken şeyleri yaptık, üstüne üstlük bize hakaret ve brawl'a çevirdi olayı, ben bu konu şikayetini size açıyorum. Keegan' Carter ile bir alakası yok.

Polemiğe girmek istemiyorum karşı taraf ile, yönetim ekibinin kararını bekliyorum.

#3 - 20.07.2020 02:13
Öncelikle sokağın ortasında normal bir konuşmada sinirlenip veya atarlanıp silah çekip direk bana ateş açtılar. Bende rol icabı role uymaya başladım. Önce beni alıp arkada bir evin içine soktular burada tekrar ölmem için beni cklatmak için tekrar sıktılar ve kan kaybından do emotesiyle "eğer 01.05 e kadar hastahaneye yetişemezse cklanacaktır" diye emote attılar bende cok bilgim olmadıgı icin onayladım bunu. Ardından yerde tekmelediler felan sonrasında ayağımdan vurulduğum halde "şahıs son 3 saati hatırlayamaz" emotesi verildi.Bunada uydum dediğim gibi yeni başladım. Sonra beni insafa geldiler sanırım gittiler hastahanenin önüne attılar. Telefon çaldı hastanade olduğumu söyledim ve hafıza durumumu şahısların belirleyemeyeceği icin olayı patronlarıma anlattım.
@CAPONE
« Son Düzenleme: 20.07.2020 02:22 eren31 »

#4 - 20.07.2020 02:26
@berkcankayarr'ın susturulması olduğu için onun söylediklerini yazıyorum;

@eren31 yani Keegan Carter'a karşı nasıl ve ne hakla CK rolü yapıp tanıtımına atabiliyorsun? Yaptığın kaç ihlal var say say bitmiyor bile ama hatalarından ders alman için senin gibi foruma gidip forumla uğraşmayacağım,hatalarını sana bildirerek öğrenmeni sağlayacağım dostum.Yönetici kararı bekleyelim.

#5 - 20.07.2020 14:13
İlk önce bana yaptığın tavır hoşuma gitmedi, Keegan_Carter' denilen çocuk' orada isimi gizli bir şekilde forum sayfasına attım, göz bozuntuluğu ya da başka bir şeyin yoksa anlarsın, ardından size şikayet açıyorum bunun yanıtı olarak birliğimi kötülüyorsunuz, ne tür laf yaptığınızı hiç anlamıyorum. Dediğim gibi admin kararı.

#6 - 20.07.2020 14:15
onun ile rol yaparken, pm den arkadaşıma küfür saydırıyor, bana ihlalden bahsediyorsun, karşında duran arkadaşların ihlalin ne olduğunu bilmiyor.

#7 - 24.07.2020 16:27
Ağır hakaretlerde bulunan şahsın karakteri yasaklandı.

Herhangi bir rol ihlali bulunmuyor, savunma yeterli bulundu. Fakat yine de iki tarafın arasında şimdi ve ileride geçecek olan "hangimiz daha büyük" stili roller bir yere varmayacak, sizlere hep OOC problem çıkartacaktır. Mümkün olduğunca bu tarz rollerden kaçınabilirsiniz.