Konu: Buster_Foxwood  (Okunma sayısı 140 defa)

#0 - 16.07.2020 15:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Buster_Foxwood - forumunu bilmiyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shaq_Shakur
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.07.2020 14:15

Alıntı:Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araba ile benzinlikte dururken yanıma geldi kasabadan peynir getirdiğini söyledi ve mal satma rolüne girdi bende role devam ettim assagıya indik fiyat konustuk mal konustuk ben 1 levelim arkadaşın kac level oldugunu bilmiyorum bakmadım bile 6 gram maricuana icin bana 1000$ fiyat bicti bende tek tek 200 200 attım ondan sonra bana 1 gram maricuana verip kaçmaya başladı ardından da yukarı cıktı ıslık caldı arkadası gelip beni beyzbol sopası ile dövdü ben sunucuya kuralları okuyaraktan girmistim gercekten böyle bir sey var mi 1level adam dolandirilabiliyor mu?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezanın verilmesini ve 1000 dolarımın geri verilmesini talep ediyorum.

#1 - 16.07.2020 15:39
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

Dostum şikayet oluşturmak için gerekli olan şablon bu, buna göre doldurursan adminlerin seninle ilgilenmeleri daha da kolaylaşacaktır.

#2 - 16.07.2020 18:10
Direk copy paste attım, alta inip şablona bakınmadım ama konu düzeni doğru sadece renklendirmeler yok yetkililer için pek sorun olacağını düşünmüyorum (umarım olmaz)

#3 - 17.07.2020 12:09
@UtkuReis gün içerisinde parayı ya da uyuşturucuları iade etmeniz gerekiyor. Dolandırıcılık kuralında seviye kısıtlaması var.

İade yapıldıktan sonra buraya yazıp beni etiketleyin.

#4 - 20.07.2020 22:45
Hala iade yapılmadı.

#5 - 24.07.2020 05:24
Cezalandırıldı, konu kilit.