Konu: Ortega rules dm emotesiz ateş @oggy  (Okunma sayısı 148 defa)

#0 - 22.07.2020 21:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ortega Rules @@Oggy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Cesaro_Quintero @miBend

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22,07,2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Arkadaşla Cesaronun ic konuşmuşluğu var arkadaş uzun süre oyuna girmediği için birlikten atıldı diye biliyorum Tekrar birliğe geri girmek için şahısları takip etmeye başladılar Ganton tarafında ilk önce sıkmaya başladılar ardından ise bahçe tarafında
bize ateş açıldı
https://cdn.discordapp.com/attachments/695336179268059237/735565451668750396/sa-mp-030.png

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kameralarımıza saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://cdn.discordapp.com/attachments/695336179268059237/735565451668750396/sa-mp-030.png

Ek açıklamalar(varsa): - Güzel bir ceza almasını istiyorum

#1 - 22.07.2020 21:45
Bir çatışma içerisindeydik, nereye gitsek takip ettiniz. Uyarı ateşi için inip rastgele ateş ettim gitmeniz için fakat asla vazgeçmeyerek El Corona'da ki evimin önüne BMX ile Bunny yaparak girdiniz, bize saldırıya gelecek olan kişiler olabilirdiniz ve ateş ettim. Cesaro karakterini tanımıyorum. DM'lik bir durum yok, yanlış yer ve yanlış zaman. Kendiniz de söylemişsiniz, bizi takip ederken uyarı ateşi açtım fakat gitmediniz.

Çete hooduna gelipte, var olağan çatışmayı gören "sizin değiminizle eski birlik üyesiymiş Cesaro" polise ihbar ediyor.
Spoiler: GösterGizle

Pek irdelemeye gerek yok, emotem senin SS'inde görünüyor. "silahını çıkarıp ateşler"
« Son Düzenleme: 22.07.2020 21:52 Oggy »

#2 - 22.07.2020 22:15
Sivil kimliğine bürünüp istedğinizi yapamazsınız, en ufak şey de sivilim diyebiliyorsunuz. Madem bu lafları diyorsanız, her şeyi göze almalısınız. Çetecilik oynuyoruz, çünkü o bölgede aktif bir çetemiz var. Jackals 13 birlik tanıtımlarına bakabilirsiniz. Altta atacağım görüntüler ise gerçekten trajikomik.  Sen ve arkadaşının rolleri gayet göz açıyor. Son yorumumdur.

#3 - 22.07.2020 22:22
Merhabalar,

Şikayette cezalık, negatif bir durum bulunmuyor. Kişinin ihlal ettiği bir durum yok.

Kişi cezalandırılmayacaktır.

Teşekkürler.