Konu: 22.07.2020 Ortega Ruales  (Okunma sayısı 140 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.07.2020 12:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ortega_Ruales @Oggy

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'ler birlik tanıtımından alındığı için yok.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:38- ) Maske Kullanımı / Sürekli Maske Takmak
Karakteriniz özel durumlar hariç hiçbir şekilde maske takamaz/maskeyle gezemez. Hem sistemsel olan maske hem de aksesuar ile takılan maskede bu durum geçerlidir. IC olarak yasaklardan birisi olmasına rağmen son zamanlarda artan suistimal nedeniyle OOC olarak da yasaklandı. Bu durumda öncelikle kuralı bilmediğinizi varsayarak uyarılacaksınız ancak devamında 150-200 dakikadan yüksek miktarlarda cezalandırılabilirsiniz.

Özel Durumlar:
- Anlık bir çatışmaya/hit atmaya girerken takılabilir.
- İllegal rol yaparken, diğer insanlarla(sivillerle-kalabalık rol alanında değilseniz) iletişimde değilken kanıt bırakmamak için takılabilir.

Bu iki durum dışında maske kullanımınız tamamen yasaklanmıştır. Günlük rollerinizde, insanlarla sohbet ederken maske kullanılması durumunda ceza alabilirsiniz. Buna şahit olan kişiler, maske takan kişinin maske ID'siyle şikayet oluşturabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin rollerinde maske taktığını gördüm emekli admin olmasından dolayı bu kuralı bilmemesi beni şaşırttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): SS lerin hepsi tanıtıma farklı günlerde atılan ss'lerdir tanıtımdan sileceklerini sanmıyorum.

#1 - 22.07.2020 12:23
Selam, olaya dahil olmak istemem fakat maske denilen şey o maskeden kasıt değil. Maske örneğin "Maske_1" gibi olabilir.

#2 - 22.07.2020 12:36
Hem sistemsel olan maske hem de aksesuar ile takılan maskede bu durum geçerlidir. @Pasha07

#3 - 22.07.2020 16:21
Şikayet niteliği taşıyan bir durum değil, karakterine rag gibi ya da peçe gibi görünmeyen düzgün görünen bir aksesuar yapmış. Size ya da çevreye herhangi bir zarar / kötü görünüm yaratmamasına rağmen bu şikayeti açıyor olmanız hakkınızda kötü bir imaj oluşturabilir. İyi forumlar.