Konu: [21.07.2020] Kuai Lang çoklu kural ihlali.  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.07.2020 23:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kuai Lang @adanale

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.07.2020 / 22.47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz rol bilgisi, Y.K.İ, RK, Hatalı emote kullanımı, Spawn Kill, Noob-DM, Fear-RP, Türkçe terim..

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapise girdim, şahıs geldi önceden olayımız olmuştu. ''Siktir git.'' dedim başımdan savmak için. Daha sonrasında küfürleşme, gel dövüşelim demesi ile emotesiz saldırması bir oldu. Düşürdüm arkadaşı, gittim afk bırakmaya. AFK'dan çıktığımda saldırmaya başladı, düşürdü. Tekrar AFK kaldım kural ihlali olduğu için, girdiğimde tekrar saldırdı. /do'dan ''CK - +'' gibi bir emote kullandı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılsın, IC jailde olduğumuz için pek takmadım fakat roldeyken başıma gelse delirirdim. Rol zevkimi büyük dozda kaçırırdı. Olay saatlerine IC jail süresinden bakılabilir.
« Son Düzenleme: 22.07.2020 01:42 berkcankayarr »

#1 - 22.07.2020 17:06
İlk başta senin söylediklerin zaten güvenli bölge kuralımıza tamamen karşı, ofansif rol yapıyorsan karşılığını saldırılarak alabilirsin normaldir.

İlk kavgada problem yok, fakat düştükten sonra tekrar gelip saldırmasından dolayı Kuai Lang karakteri Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacak.