Konu: [19.08.2020] Declan deValey NON-RP  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.08.2020 23:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: -Declan deValey @Peritowski

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Davros Grigoryan[

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -19.08.2020 20:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: -NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: -arkadaş emote ile cebinden çakı çıkartıp boğazıma dayadı, sistemsel olmıyan bir şeyi role dökmesi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): @Heavenly rapor atıp sorduğumda bunun mümkün olmadığını söyledi.

« Son Düzenleme: 19.08.2020 23:55 bakhtiyaryaveri »

#1 - 20.08.2020 07:51
Merhabalar, incelendi.

Bu rol tam anlamıyla olayın akışını etkileyen bir rol, bu bağlamda rolün ilerideki kısmını merak ediyoruz. Kişi tarafınızca uyarıldı mı, uyarıldıysa role devam edildi mi yoksa rol durduruldu mu? Lütfen bunun bilgisini verin. @bakhtiyaryaveri

#2 - 20.08.2020 12:32
Merhaba, keşke bu sunucuda vurulduktan veya bir şekilde kendi açınızdan 'forsunuz' düştüğünde bir açık arayıp şikayet açma amacı ile değil de gerçekten rol yapmak ve zevk almak için oynuyor olsaydınız size saygı duyardım, ama saygı duyulacak bir kişilik değilmişsizin. Olur, her insanda olur :)

Evet bıçak çıkartma emotesi verdim ve karakterime Binco mağazasından aksesuar olarak bir bıçak aldım, eline uydurdum. Bu rolü yaparken sizin konumunuzu da buraya yazayım: YARALIYDINIZ, TARAFIMCA, VURULDUKTAN SONRA ARACA ALINIP KAÇIRILMIŞTINIZ VE ZATEN HOODUMUZDA KAPALI DURUMDAYDINIZ. Yani bu durumda ben o aksesuarlı bıçak ile bir üstünlük sağlamış olmuyorum, zaten sizden üstünüm o durumda :) Bıçaklı rolü sadece role biraz renk katsın diye yapmıştım ne karakterini bıçakladım ne de başka bir şey yaptım. Tek yaptığım bıçağı ensene dayayarak zaten karnı delik deşik olmuş ve bırak yürümeye, ağzından gelen kanı tükürmeye hali olmayan karakterini eve taşıyordum. Bunun için bile şikayet açman ne kadar acınası.

(Söz konusu olan bıçağın fotoğrafı)

Merhabalar, incelendi.

Bu rol tam anlamıyla olayın akışını etkileyen bir rol, bu bağlamda rolün ilerideki kısmını merak ediyoruz. Kişi tarafınızca uyarıldı mı, uyarıldıysa role devam edildi mi yoksa rol durduruldu mu? Lütfen bunun bilgisini verin. @bakhtiyaryaveri

Rolün olayın akışını etkilediği bir durum yok. Ben şahsı vurulduktan sonra silah zoru ile (MAC-10) arabaya bindirip kaçırıyorum. Birlik hoodumuza geldikten sonra ise araçtan indirip bu bıçağı boğazına dayıyarak sadece eve sokup bırakıyorum. Ben zaten bıçağı çıkartmayıp tekmeleyerek götürsem de bu adam gitmek zorundaydı, bu konuda sadece yeni eklediğim aksesuarı da denemek maksadı ile ve role de çeşitlilik olsun diye bunu yaptım. Kişiyi koltuğa bıraktıktan sonra bıçağı cebime sokma emotesi verip evden ayrıldım. @Thorin

« Son Düzenleme: 20.08.2020 12:35 Peritowski »

#3 - 20.08.2020 15:06
Merhaba, keşke bu sunucuda vurulduktan veya bir şekilde kendi açınızdan 'forsunuz' düştüğünde bir açık arayıp şikayet açma amacı ile değil de gerçekten rol yapmak ve zevk almak için oynuyor olsaydınız size saygı duyardım, ama saygı duyulacak bir kişilik değilmişsizin. Olur, her insanda olur :)

Evet bıçak çıkartma emotesi verdim ve karakterime Binco mağazasından aksesuar olarak bir bıçak aldım, eline uydurdum. Bu rolü yaparken sizin konumunuzu da buraya yazayım: YARALIYDINIZ, TARAFIMCA, VURULDUKTAN SONRA ARACA ALINIP KAÇIRILMIŞTINIZ VE ZATEN HOODUMUZDA KAPALI DURUMDAYDINIZ. Yani bu durumda ben o aksesuarlı bıçak ile bir üstünlük sağlamış olmuyorum, zaten sizden üstünüm o durumda :) Bıçaklı rolü sadece role biraz renk katsın diye yapmıştım ne karakterini bıçakladım ne de başka bir şey yaptım. Tek yaptığım bıçağı ensene dayayarak zaten karnı delik deşik olmuş ve bırak yürümeye, ağzından gelen kanı tükürmeye hali olmayan karakterini eve taşıyordum. Bunun için bile şikayet açman ne kadar acınası.

(Söz konusu olan bıçağın fotoğrafı)

Merhabalar, incelendi.

Rolün olayın akışını etkilediği bir durum yok. Ben şahsı vurulduktan sonra silah zoru ile (MAC-10) arabaya bindirip kaçırıyorum. Birlik hoodumuza geldikten sonra ise araçtan indirip bu bıçağı boğazına dayıyarak sadece eve sokup bırakıyorum. Ben zaten bıçağı çıkartmayıp tekmeleyerek götürsem de bu adam gitmek zorundaydı, bu konuda sadece yeni eklediğim aksesuarı da denemek maksadı ile ve role de çeşitlilik olsun diye bunu yaptım. Kişiyi koltuğa bıraktıktan sonra bıçağı cebime sokma emotesi verip evden ayrıldım. @Thorin
kişilik muabbetlerine girmene pek gerek yok onu sende göremiyorum zaten, şikayet açmam seni ve benim kişiliğimi sorgulama sahibi olmuyorsun az delikanlı olup adam gibi savunmanı yapabilirdin, uslubuna biraz daha koru bence senin için yararlı olabilir.

sistemsel elinde olmıyan bıçakla arabadan indirip boğazıma dayıyarak içeriyek kadar götürdün bende rapor atıp sistemsel olmıyan bir bıçağı boğazıma dayadığın için sordum, ve bana non-rp eşya kullanımını olduğunu söyledikten sonra ss alıp şikayet açma gereği duydum.

ister şikayet açarım ister başka bir şey yaparım, bu seni hiç ilgilendirmez kişilikten bir daha bahsetmemeni isterim çünkü o sende yok.

#4 - 20.08.2020 15:36
Yazdıklarını dili kötü kullanımın nedeniyle anlamak zor olsa da son bir şey söyleyeceğim. Elimde Binco'dan aldığım aksesuar olan bir bıçak var. Bu bıçakla sana hiçbir şekilde dayatma yapmadım. Fear-RP yapmaya seni zorlamadım, seni yaralamadım. Zaten yaralı olan ve Fear-RP yapan sana sadece rolü renklendirsin diye aksesuar bir bıçakla boynuna dayayarak içeri soktum, dediğim gibi zaten bıçak olmasa da enseni tokatlayarak da içeri sokabilirdim yani. Muhtemelen attığın raporda eksik bilgi verdiğin için admin böyle bir cevap verdi bunu da yazdıklarından anlayabiliyorum.

Sistemsel olarak elimde bir aksesuar da olsa bıçak var ve bunu role dökebilirim aksi taktirde böyle bir aksesuar oyuncuların kullanımına sunulmazdı. Bu aksesuar bıçağı eğer birini bıçaklamakta veya boynuna dayayıp onu Fear RP'ye zorlamakta kullansaydım, evet bu Non-RP olurdu. Ama böyle bir şey söz konusu değil, bunu kavrayamamış olduğunu görüyorum. Yetkililerin de bu detayı görmesini istiyorum.

Ayrıca vurulduğunu kendine yediremeyip, vurulduğu yerden önce Refuse-RP yaparak kaçan sonrasında ise şans eseri etrafta dolanırken tekrar yakaladığım kişinin, rol bittikten sonraki saatlerde "acaba bunlara nasıl bir zarar verebilirim" düşüncesi ile amacı hiçbir şekilde rol olmayıp insanlara ceza aldırmak olan bir şahısla da gerektiği ton ve üslup ile konuştuğumu düşünüyorum. Sana bir hakaret etmedim, sadece saygımı hak etmediğini söylüyorum. Sana saygı duyup duymamak benim elimdedir, buna lâyık birisi olmadığını belirttim bu kadar sinirlenme, herkes seni sevmek zorunda değil.
« Son Düzenleme: 20.08.2020 15:41 Peritowski »

#5 - 20.08.2020 17:12
üzgünüm okuyamıyacağım, dediğim gibi yönetici kararı bekliyelim, saygı duyup duymaman umrumda olan bir şey değil, vurulduğum yedirememezlik diye bir şey yok, Refuse-rp yaptığıma dair bir kanıtın var ise şikayet açabilirsin savunmamı yaparım sıkıntı yok, bunlara nasıl zarar verebilirim muhabbetine de girecek değilim, yöneticiye yazdığımda kullanamaz dediği için ben zaten şikayet açtım.

#6 - 20.08.2020 18:11
Merhabalar, incelendi.

Bıçağı boğaza dayama olayının herhangi bir kaçırılma olayı olmadan önce yapıldığını zannediyorduk fakat halihazırda kaçırılma olayı yapılmış, kişi eve getirilmiş. Savunmalarda bunu öğrenmemiz bize basit fikirler konusunda yardımcı oldu. Savunma yeterli bulunduğu için cezai işlem uygulanmayacak.

Üsluplarda iki tarafta da bir problem görünüyor. Umarım bu tutumunuzu oyundan ya da forum üzerinden devam ettirmezsiniz. Size bir ortak nezaket uyarısı olarak algılayın. Tekrarı halinde büyük cezalara çarptırabilirsiniz ve bu durumdan taviz vermeyeceğiz, durumlarınız not alındı.