Merhaba, keşke bu sunucuda vurulduktan veya bir şekilde kendi açınızdan 'forsunuz' düştüğünde bir açık arayıp şikayet açma amacı ile değil de gerçekten rol yapmak ve zevk almak için oynuyor olsaydınız size saygı duyardım, ama saygı duyulacak bir kişilik değilmişsizin. Olur, her insanda olur

Evet bıçak çıkartma emotesi verdim ve karakterime Binco mağazasından aksesuar olarak bir bıçak aldım, eline uydurdum. Bu rolü yaparken sizin konumunuzu da buraya yazayım:
YARALIYDINIZ, TARAFIMCA, VURULDUKTAN SONRA ARACA ALINIP KAÇIRILMIŞTINIZ VE ZATEN HOODUMUZDA KAPALI DURUMDAYDINIZ. Yani bu durumda ben o aksesuarlı bıçak ile bir üstünlük sağlamış olmuyorum, zaten sizden üstünüm o durumda

Bıçaklı rolü sadece role biraz renk katsın diye yapmıştım ne karakterini bıçakladım ne de başka bir şey yaptım. Tek yaptığım bıçağı ensene dayayarak zaten karnı delik deşik olmuş ve bırak yürümeye, ağzından gelen kanı tükürmeye hali olmayan karakterini eve taşıyordum. Bunun için bile şikayet açman ne kadar acınası.
(Söz konusu olan bıçağın fotoğrafı)

Merhabalar, incelendi.
Bu rol tam anlamıyla olayın akışını etkileyen bir rol, bu bağlamda rolün ilerideki kısmını merak ediyoruz. Kişi tarafınızca uyarıldı mı, uyarıldıysa role devam edildi mi yoksa rol durduruldu mu? Lütfen bunun bilgisini verin. @bakhtiyaryaveri
Rolün olayın akışını etkilediği bir durum yok. Ben şahsı vurulduktan sonra silah zoru ile (MAC-10) arabaya bindirip kaçırıyorum. Birlik hoodumuza geldikten sonra ise araçtan indirip bu bıçağı boğazına dayıyarak sadece eve sokup bırakıyorum. Ben zaten bıçağı çıkartmayıp tekmeleyerek götürsem de bu adam gitmek zorundaydı, bu konuda sadece yeni eklediğim aksesuarı da denemek maksadı ile ve role de çeşitlilik olsun diye bunu yaptım. Kişiyi koltuğa bıraktıktan sonra bıçağı cebime sokma emotesi verip evden ayrıldım.
@Thorin