Konu: [21.07.2020] Lamar Mokarwood, Mark McKenzie - VCPD'ye Karşı Kurallar  (Okunma sayısı 256 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.07.2020 00:54
Sadece fraps alabilmek için inip taser atmıyorsun keşke kin gütmesen de rolünü yapsan shadowplayimiz olmadığı yada fraps kullanmadığımız için mi haklı olacaksın 29 Level olmuşsun copchase kurallarını bilmezsin sobeitle wh den takip eder ışınlanırsın bence  kendi öz eleştiri yapmalısın bi an önce

:D :D

Benim de dedigim gibi zaten aracıma kural dışı bir şekilde hasar verilmeseydi pd tarafından ic olarak kimseye haber vermeyecektim
Böyle saçma sapan rollerde olmayacaktı.

"Kural dışı hasar" dediğiniz şeyi gerçekten anlayamadım, sizi sürekli olarak takipteyim. Tek başıma olduğum için yazarak update vvermek zor oldu ve Douglas karakterin destek aç-kapat sinyalleriyle sizi bulmaya çalıştım. Ben göz kaybı yaşadığımda yaşanan bir şeyse gerçekten haberim yok, ama ondan önce hiçbir şekilde aracınıza çarpılmadı, sadece hard stop yapıldı.

#11 - 22.07.2020 16:30
Merhaba, incelendi.

İki tarafında birbirine karşı emin oldukları durumlar var, şikayet konusunda yazdıklarınızdan bunu anlıyoruz, fakat takdir edersiniz ki yetkilinin yapması gereken şey, elindeki kanıtlara bakmaktır.

Elimizdeki kanıtlara baktığımız zaman görebildiğimiz -emin olabildiğimiz- durumun Mark McKenzie karakterinin VCPD'ye karşı kurallar'ı ihlal ettiği.

K&A