|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fairfax Gamba @Luffyluffy Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.06.2020 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:1-) Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi belirtilen tarihte Sunshine galeri önünde kumar oynamak için OOC olarak pmden 10.000$ dolar istedi kendisine verdim fakat aradan haftalar geçmesine rağmen sürekli erteledi kendisine vermediği takdir'de şikayet açacağımı belirttikten sonra ( Şikayet açarsan hiç vermem ) gibi bir kelime kullanarak tehtid'de bulundu o gün sorun yaşamacağımı düşünerekten Ekran Görüntüsü almadım fakat borcunun olduğunu kabul edecek Ekran görüntüleri bulunmaktadır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kanıtları buraya eklediğimde çok düşük piksel'de görünüyor ve okunmuyor ilgili admine Discord aracılığı ile atabilirim.
Ek açıklamalar(varsa): Kişi daha öncede Dolandırıcılıktan ceza almış benim gibi daha fazla oyuncuyu mağdur etmemesi adına ceza almasını talep ediyorum.