Konu: [21.07.2020] Bonja Cordell  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 21.07.2020 17:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bonja Cordell @Bonja

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Melvin McKinley @uyumsuzarmy Kendrich Landerson @slob Luciano Vincent @MurpLee

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:22 / 21.07.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz mahallede dururken bir kavga olayı gerçekleşti sonrasında arkadaş premierı ile biraz ileriye gidip aracından shotgunı alıp tekrar sürücü koltuğuna oturdu Douglas karakterim bunu gördü sonrasında yanımızdan geçerken de gördüğüm üzere üstünde shotgun vardı yanına gidip sakin olmasını onlar için deymeyeceğini silahını vesaire kaptırmamasını söyledim. Sonrasında karakter beni yanına çağırdı gittiğimde "Bu mahallenin lideri kim?" diye sordu sonrasında benim diyince her gün 3000 dolar ödemek zorundasınız dedi ben de arkamdaki UZIli Melvin McKinley'e güvenerek ödemeyeceğimizi sizin kim olduğunuzu bile bilmediğimizi söyledim sonrasında "baba'ya söyleyeceğim" diye bir şey söylendi biz de ne söylersen söyle dedik sonrasında inip sıkmaya başladı Melvin karakteri de sıktı sonrasında düştü tam giderken bizim Melvin'in yanına geldiğimizi görüp yine yanımıza gelip bize sıktı önce onaylı bir birlikte olduğunu düşnüdüm sonrasında ise birliği olmadığını gördüm ve pm'den de bana alttaki sslerdeki gibi şeyler yazdı silahı olan herkesin DM arayışı içinde olup sıkmaya çalıştığını görmek üzücü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza almasını talep ediyorum.

#1 - 21.07.2020 18:34
Şahitliğimi onaylıyorum, kişinin ceza almasını istiyorum umarım bir ders alırsın.

#2 - 23.07.2020 01:16
Forum/Oyun kuralları okunmamış, kurallarımız açık ve net.

Deathmatching kapsamında ceza alacak.