Konu: [20.07.2020] Roberth Makarovich - Bağlantı Koparmak. ( /q )  (Okunma sayısı 238 defa)

#0 - 20.07.2020 23:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roberth Makarovich @FletcheRSAMP

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sara Courtne @Kakashi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 54. Cadde'de çıkan silahlı çatışmaya PD olarak yöneldiğimizde etraftaki yaralılar ile ilgilenirken Roberth Makarovich ve ekipleri bize pusu kurmaya çalıştılar. Roberth Makarovich düştükten bir dakika sonra bağlantı kopardı ve rol boyunca oyuna girmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istemiyorum, elindeki silahının silinmesi yeterli. İstemli veya istemsiz bağlantı kopması bu rolü engellememeli. ( Sadece Deagle marka silahı vardı. )

« Son Düzenleme: 20.07.2020 23:31 Vigilantee »

#1 - 20.07.2020 23:36
İnternetim gitti tam oyuna girdim rol için o sıra bir şikayetten işlem gördüm, @Vigilantee 'ye olayı anlattım kasıtlı olan bir şey yok. İC hapis olarak işlem verilebilir tabi @Vigilantee onaylıyorsa.

#2 - 20.07.2020 23:40
İnternetim gitti tam oyuna girdim rol için o sıra bir şikayetten işlem gördüm, @Vigilantee 'ye olayı anlattım kasıtlı olan bir şey yok. İC hapis olarak işlem verilebilir tabi @Vigilantee onaylıyorsa.

Söylediğim gibi, OOC olarak bağlantı koparmaktan ceza almanızı istemiyorum, dediğiniz gibi istemsiz bir kopmaysa. Rolsel ve sistemsel silahınıza el konulacaktı zaten, onun IC olarak ceza süresini de başka bir şikayetten çekiyorsunuz zaten, üstüne fazladan ekleyerek oyun zevkini baltalamaya gerek yok. Silahın sıfırlanması yeterli olacaktır.

#3 - 21.07.2020 00:19
Silaha el konuldu ve IC hapis cezası OOC hapis cezasının üzerine eklendi.