Konu: [16.07.2020] Kurt_Bowman  (Okunma sayısı 281 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.07.2020 01:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kurt_Bowman @Chevalier

Olaya dahil olan şahit karakter adı: roldekiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.07.2020, 02.00-05.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
18-) KARAKTER ÖLÜMÜ - CK

Karakter ölümü için iki tarafında onayı olması gerekmekte ve geçerli sebepler olması gerekmektedir. Gereksiz ve saçma sebeplerden ötürü birisini öldüremezsiniz, bir küfür için gibi sebepler geçersizdir. Bu tarz durumlarda ölüm rolleri yaralı olarak devam ettirilir. Kişiyi CK rollerine zorunlu kılmaya çalışmak ve OOC olarak baskı kurmak yasaktır. CK için Adminlere kesinlikle PM atmayınız.
CK rolünu kabul eden kişi CK için izin verdikten sonra ve CK rolü yapıldıktan sonra, CK rolünun iptalini isteyemez. İkili anlaşmalara saygı duyulmak zorundadır.
Onay Hakkının Doğmadığı Durumlar:
Yönetim ekibi Fear RP ihmali gibi durumlarda veyahutta farklı bir hata gördüğü taktirde CK onayı sağlayabilirler. (Kaçırılan kişinin Fear RP kurallarını ihlal edip karşısındaki kişilere karşı sürekli alaycı, korkusuz rol yapması durumu gibi. Bu durum ekran görüntüleri ile kanıt alınmalıdır. Yönetici incelemesi sonrası kişi veya birliğe ck yetkisi tanınabilir.)
Çete ve mafya birlik üyeleri, katıldığı birlikte 24 saati doldurmuş olması durumu (Sadece birlik yetkililerine karşı izni vermiş olur.)
Karakter ölümü gerçekleştiği taktirde ölen kişinin karakteri yasaklanır ve mal varlığı üzerinde kalarak kullanılamaz olur, aktarım sağlanmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kurt Bowman ve ekibinin hepsini vurarak kaçırdık. Kendisi esaret halindeyken korkusuz rol yaptı, Ekaitz karakterine keltoş gibi alaycı laflar söyledi, kışkırtıcı emotelar kullandı. Aşağıya birçok ekran görüntüsü bırakacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): CK iznini istiyorum.

#1 - 16.07.2020 01:59
Admin rolü izliyordu, bir ihlal veya gerekçesi olsaydı ilgilenirdi diye düşünüyordum.
Alyssa_Creswell @akaWarfare
Açıklamam bu kadardır teşekkürler.

#2 - 16.07.2020 02:00
Admin rolü izliyordu, bir ihlal veya gerekçesi olsaydı ilgilenirdi diye düşünüyordum.
Alyssa_Creswell @akaWarfare
Açıklamam bu kadardır teşekkürler.

Kendisi zaten benden şikayet açmamı rica etti. Ek olarak rol sırasında verdiğin emotelar için uyarıldın admin tarafından zaten. Ben sadece şahit olunmayan kısımları attım.

#3 - 16.07.2020 02:27
Rolümü, Fear RP yaparak sürdürdüğümü düşünmekteyim fakat ekran görüntülerine bakıldığında Kurt Bowman karakteri yani ben birlik lideriyim fakat ekran görüntüleri incelendiğinde dalga geçirici ve küçük düşürücü bir sürü rol sergilediğiniz aşikâr. Ekaitz karakteri, kel ve karakterim bakabilir bunu verdiğim emote de kışkırtıcı bir durum yok diye düşünüyorum, ki bahsettiğim gibi admin de rolü izliyordu.

Ekaitz karakterinin kızı ya da kardeşi olan Cara karakterinin kaçırılması sonrasında Kurt Bowman karakteri kızın geri getirilmesi için bir sürü çaba sarf eden hareketler yaptı bu da ölmemek için yeterli diye düşünüyorum bunları da ekran görüntüleriyle buraya bırakıyorum. Ekleyecek başka bir şeyim yoktur.

Bunların tüm yanı sıra IC de karakterime yapılan yapılan aşağılayıcı rolleri ve kışkırtıcı rolleri destekleyecek bazı ekran görüntülerini de ekleyeceğim, sizin tarafınızdan yapılan ihlalleri de kırpmadım buraya bırakıyorum. ("Yanlız Kurt", "Hep Karı gibi davrandın." "Titre Kurt"... bazılarıda @Djavulen tarafından yazılmış.)
Down sendromluya anlatır gibi anlatacağım gibi şeyler de var fakat fazla ekran görüntüsü alamamışım gerekirse loglar da incelenebilir.

#4 - 16.07.2020 02:42
tüfek ve tabancayla vurulmuş ve esir düşmüş birisinden böyle korkusuz davranışlar gelince elbette ki tavrımız ona göre değişiyor. küçük düşürücü rol sergilemedik. fakat sen kuralları yok sayıp sadece korkusuz bir tavır sergiledin. esareti bir kenara bıraksak, yaralı rolüne bile uygun düşmüyor yaptığın rol.

#5 - 16.07.2020 13:32
tüfek ve tabancayla vurulmuş ve esir düşmüş birisinden böyle korkusuz davranışlar gelince elbette ki tavrımız ona göre değişiyor. küçük düşürücü rol sergilemedik. fakat sen kuralları yok sayıp sadece korkusuz bir tavır sergiledin. esareti bir kenara bıraksak, yaralı rolüne bile uygun düşmüyor yaptığın rol.

Rol esnasında yaralanma bölgem söylenmedi, bu yüzden yatalak rolü yapmak istemediğimi kendim karar verdim, dişlerimde kan var vs. rolleri sergiledim Ekaitz'de o kanları temizledi vs.
Vagabond olarak kendisine hitap ettiren birisine Vagabond dememek için Keltoş diye hitap etmek o kişinin kel olmasının ve bununla dalga geçildiği anlamına gelmiyor. İki düşman karakter var ve ona "Vagabond" olarak hitap etmemek mi korkusuzca davranıp kuralları yok saymak. Atıl Kurt yazmadığın kalmış bir tek kuralları çiğnedin diyorsunuz, kurtulmak için kaçırılan kişiyi geri teslim ettik daha ne yapalım yani CK mı verelim istiyorsun anlamadım yani ben CK vermediğim sürece veya yönetim kararıyla karakterim yaşam fonksiyonlarını sürdürebilecek şekilde davranabilir.
Kurtulmak için birçok şey yaptım fakat tarafıma yapılmaya çalışılan aşağılayıcı rollere karşılık ağlama, dizlerinize kapanma rolleri sergilemediğim için bu tarz konuşmanız yanlış unutmayın birlik lideriyim ve o karakteri canlandırıyorum. "Titre Kurt" yazmanız bile iğneleyici ve dalga geçici diye düşünüyorum.
Ekran görüntülerini detaylı incelerseniz, bir kişi değil  tüm birlik üyeleri tarafıma aşağılayıcı rol sergiliyor, daha fazla ekleyeceğim pek bir şey yok kabul etmiyorsun fakat incelemende fayda var gerisi admin kararı.
« Son Düzenleme: 16.07.2020 13:33 Chevalier »

#6 - 16.07.2020 14:20

Rol esnasında yaralanma bölgem söylenmedi, bu yüzden yatalak rolü yapmak istemediğimi kendim karar verdim, dişlerimde kan var vs. rolleri sergiledim Ekaitz'de o kanları temizledi vs.
Vagabond olarak kendisine hitap ettiren birisine Vagabond dememek için Keltoş diye hitap etmek o kişinin kel olmasının ve bununla dalga geçildiği anlamına gelmiyor. İki düşman karakter var ve ona "Vagabond" olarak hitap etmemek mi korkusuzca davranıp kuralları yok saymak. Atıl Kurt yazmadığın kalmış bir tek kuralları çiğnedin diyorsunuz, kurtulmak için kaçırılan kişiyi geri teslim ettik daha ne yapalım yani CK mı verelim istiyorsun anlamadım yani ben CK vermediğim sürece veya yönetim kararıyla karakterim yaşam fonksiyonlarını sürdürebilecek şekilde davranabilir.
Kurtulmak için birçok şey yaptım fakat tarafıma yapılmaya çalışılan aşağılayıcı rollere karşılık ağlama, dizlerinize kapanma rolleri sergilemediğim için bu tarz konuşmanız yanlış unutmayın birlik lideriyim ve o karakteri canlandırıyorum. "Titre Kurt" yazmanız bile iğneleyici ve dalga geçici diye düşünüyorum.
Ekran görüntülerini detaylı incelerseniz, bir kişi değil  tüm birlik üyeleri tarafıma aşağılayıcı rol sergiliyor, daha fazla ekleyeceğim pek bir şey yok kabul etmiyorsun fakat incelemende fayda var gerisi admin kararı.

Yaralanma bölgelerini /hasarlar komutuyla görebilirsin. Göremesen bile bu rollere girişmeden önce neremden vuruldum gibi bir soru yöneltmen daha güzel olur. Benim istediğim şey dizime kapanman değil. Fear RP bu değil zaten. Karşı tarafın başkanına keltoş diye hitap ettiğin zaman, kışkırtıcı emotelar verdiğin zaman direkt olarak Fear RP ihlaline giriyorsun.

#7 - 16.07.2020 14:32

Yaralanma bölgelerini /hasarlar komutuyla görebilirsin. Göremesen bile bu rollere girişmeden önce neremden vuruldum gibi bir soru yöneltmen daha güzel olur. Benim istediğim şey dizime kapanman değil. Fear RP bu değil zaten. Karşı tarafın başkanına keltoş diye hitap ettiğin zaman, kışkırtıcı emotelar verdiğin zaman direkt olarak Fear RP ihlaline giriyorsun.

Ekaitz karakteri kel, emotemi saçsız Ekaitz'in kafasına boş boş bakınıyor yazmam mı gerekiyor anlayamadım, Keltoş yazdığım için Fear-RP yapmış mı sayılıyorum Ekaitz buna sinirlenseydi eğer karakterimi dövebilirdi ki zaten PM'den yazdım vursana diye niye vurayım gibisinden bir şey yazdı, tepki bile verilmemiş rolde yani bunu anlayamadım ben. "Titre Kurt" "Down sendromluya anlatır gibi" "Hep karı gibi davrandın" gibi ithamlar bulunuyor yani bu tarz doğrudan kışkırtıcı ne söylemler ne de emoteler verdiğimi görüyorum. "Keltoş" sadece bir hitap olarak düşünebilirsin karakter kel olduğu için karakterini kel yaptırmayabilirdi ki IC de karakter bu kadar içerlemedi yani. "Yanlız Kurt" "Titre Kurt" bu nedir yani Kurt ismini gerçek köpek Kurt olarak bağdaştırmak nedir yani. Aynı şeyleri yazamyacağım dediğim gibi söyleyeceklerim bu kadar admin kararı bekleyebiliriz, ek olarak yaptığın rollerinde değerlendirilmesini istiyorum.

#8 - 16.07.2020 14:39

Ekaitz karakteri kel, emotemi saçsız Ekaitz'in kafasına boş boş bakınıyor yazmam mı gerekiyor anlayamadım, Keltoş yazdığım için Fear-RP yapmış mı sayılıyorum Ekaitz buna sinirlenseydi eğer karakterimi dövebilirdi ki zaten PM'den yazdım vursana diye niye vurayım gibisinden bir şey yazdı, tepki bile verilmemiş rolde yani bunu anlayamadım ben. "Titre Kurt" "Down sendromluya anlatır gibi" "Hep karı gibi davrandın" gibi ithamlar bulunuyor yani bu tarz doğrudan kışkırtıcı ne söylemler ne de emoteler verdiğimi görüyorum. "Keltoş" sadece bir hitap olarak düşünebilirsin karakter kel olduğu için karakterini kel yaptırmayabilirdi ki IC de karakter bu kadar içerlemedi yani. "Yanlız Kurt" "Titre Kurt" bu nedir yani Kurt ismini gerçek köpek Kurt olarak bağdaştırmak nedir yani. Aynı şeyleri yazamyacağım dediğim gibi söyleyeceklerim bu kadar admin kararı bekleyebiliriz, ek olarak yaptığın rollerinde değerlendirilmesini istiyorum.

Keltoş lafının hakaret sayılmadığı yer yüzünde nerede görülmüş? Hakaret ediyorsun direkt. Fear RP açısından bakarsak böyle bir şey mi var? Kurallar çok açık. Esaret halindeyken böyle davranamazsın, vurulmuşken böyle davranamazsın. Bu kadar basit.

#9 - 19.07.2020 16:12
"Keltoş desem bir sorun olur mu?"
"Aptal herif, senin o saçını s..."
"Umrumda değil."

Bu üç cümle Fear RP yapmadığını açıklıyor. İkinci cümle tamamen hatalı ve Fear RP ihlali örneği. Emoteda "keline" kelimesini de kullanmamalısın. Senin fikrince burada bir sorun olmayabilir fakat karşı taraf için aynı durum geçerli sayılmayabilir. Herkes senin istediğin gibi anlamayabilir ve bunu kışkırtıcı bir kelime olarak düşünebilir. Kurt Bowman karakteri Fear RP üzerine cezalandırılacak. Ayrıca, bu şikayette sadece savunma yapıp karşı kişi/kişilerin ihlalleri için de ayrı bir şikayet oluşturmalısın.