Konu: Victor_Viera - Juan Contreras /B Rol baltalamak , Brawl Kural İhlali  (Okunma sayısı 190 defa)

#10 - 16.07.2020 19:41
Flex diye birini görmedim bile, birine şahitliğimi onaylıyorum yazdırmak çok kolay birşey böyle yalanlarla gelme kanka  :'( :'( ::)

#11 - 16.07.2020 19:47
Şahitlik onaylayan kişilerin hepsi OOC arkadaşın knk.

#12 - 17.07.2020 12:09

Mehaba ben olayda yoktum ama bu arkadaşların uyarılmasını istiyorum.Her yoldan geçene saldıramazsınız  Juan Contreras  Victor_Viera, bu olaylara çok benzer olaylar ile ben de karşılaştım.Her seferinde PM kapatıp kaçıyorlar o anlarda SS alamadığım için şikayet açamıyorum,iyi forumlar.

#13 - 17.07.2020 12:33
Şahitlik onaylayan kişilerin hepsi OOC arkadaşın knk.

Hepsi OOC arkadaşım değil, Flex_Little'ı tanımıyorum, Richard_Remington'u tanımıyorum. OOC arkadaşlarım değillerdir. Hem bunu bilemezsiniz, olaya şahit oldukları için yazmış bulunmaktayım. Sizin yaptığınız ihlaller yüzünden oyun zevkimiz kalmıyor. Umarım ceza alır ve akıllanırsınız. İyi Forumlar :)

#14 - 17.07.2020 12:33
Flex diye birini görmedim bile, birine şahitliğimi onaylıyorum yazdırmak çok kolay birşey böyle yalanlarla gelme kanka  :'( :'( ::)

Üslubunu korumanı tavsiye ediyorum sadece.

#15 - 19.07.2020 16:25

Loglar incelendi. Oynadığınızı ve aşırı kültür aşkıyla yanıp tutuştuğunuzu iddia ettiğiniz yerler de leş gibi olduğu için bu sunucuda bu ti p durumlara da, sizin gibi yüksek kültürlü oyunculara da(?) izin verip ortamı bozdurmuyoruz. Harika rol bilginizle başka yerlerde Türkçe imla kurallarını öğrenmeye başlayarak iyi rolcülüğe adım atabilirsiniz. Hesap kalıcı olarak kapatıldı.

Bu tip tüm sunucunun huzurunu bozan/bozmaya yönelik oynayan arkadaşlara izin vermeyeceğimizi daha önce söylemiştik.