Konu: [15.07.2020-Kendrich Landerson] Ortak nezaket-Yetersiz rol bilgisi  (Okunma sayısı 149 defa)

#0 - 15.07.2020 17:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kendrich_Landerson @slob

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.07.2020 16:25[-16:30 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Alıntı
Yetersiz rol bilgisi
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendrich karakteri ile uyuşturucu alışverişi için konuşuyorduk. Kendisi bana uyuştucu paketi istediğini söyledi, ve bende fiyat çektim. Sonrasında atm'ye gitti, biraz bekledikten sonra yanına gittim. Ve orda uyuşturucu paketi istemediğini anladım. Söylene söylene uzaklaşıyordum ki kışkırtıcı bir laf etti ve bu chatloguma düştü (chatloguma düşen yazıyı duymuş rolü yapabilirim) Sonrasında ona doğru "Yanlış anlamanı sikerim!Ne istediğini bil" diye bağırdım ve uzaklaştım. Arkadaşın IC bir olay zoruna gittiği için pm den ortak nezaket'in dışına çıktı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Son ss te görüldüğü gibi dc gelsene diyerek her şeyi belli etmiş zaten. Karar yetkilinin. İyi roller, iyi günler dilerim. Oyun oynadığınızı unutmayın.

#1 - 16.07.2020 02:00
@slob savunma yapın.

#2 - 16.07.2020 10:24
Benzincideyim adam beni sokağından normal konuşurken duyuyor bide küfür ediyor saçma sapan roller yapıldığı için bende sinirime hakim olamadım işlem uygulanabilir.

#3 - 16.07.2020 10:26
Küfür sansürlenmiş, sansürlenmeme rağmen ceza atacaksanız atabilirsiniz, yetersiz rol bilgisi burada yok ayrıca düzgün şikayet açmalısın.

#4 - 16.07.2020 12:23
Chatime düşen yazıyı duyuyor rolü yapabilirim. Ayrıca  yetersiz rol bilgisi dememin sebebi ise senin şu "normal konuştuğum chatine düşse bile duyamazsın" demek istediğin içindir.

Küfür sansürlenmiş, sansürlenmeme rağmen ceza atacaksanız atabilirsiniz, yetersiz rol bilgisi burada yok ayrıca düzgün şikayet açmalısın.
Şikayetimi gayet düzgün açtığımı düşünüyorum. Küfürü sansürlemen o küfürü etmediğin anlamına da gelmiyor. Ve zaten ortak nezaket sadece o cümlede değil tüm yazdıklarında da aynı, incelenebilir.

Savunman bitti ise, yetkili kararı bekleyelim. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 16.07.2020 12:41 GoldUser »

#5 - 16.07.2020 14:11
Merhaba,

Sohbetinize yansıyan konuşmaları role dökebilirsiniz. Eğer bunun duyulmasını istemiyorsanız oyun içerisinde "/c, /w, /kc" gibi komutları kullanabilirsiniz. Bir diğer konu küfür etmeniz değil. Diğer özel mesajlara bakıldığı zaman ortak nezaketi aştığınız gözüküyor. Ortak nezaket sadece argo/küfür ile olmuyor, kullandığınız kelimeler, kurduğunuz cümleler bunu tetikliyor. "dc gelsene, adres ver" gibi ifadeleri Vice Roleplay kuralları çerçevesi içerisinde kesinlikle kabul etmiyoruz. Bunu ileri seviyeye taşıdığınız durumda yasaklanabilirsiniz. Kendrich Landerson karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 16.07.2020 14:13 Scealten »