Konu: [JAMAL_NASHAR] Türkçe Terim-Türk Rolü.  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 11.07.2020 14:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Jamal_Nashar @Suljack

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Rebbeca_Palominos @fakirzenci

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
12-) YASAKLANMIŞ ROLLER
 Sunucu içerisinde yönetim tarafından, düzeni korumak amacıyla bazı roller kısıtlanmış veya yasaklanmış durumdadır. Bu rolleri gerçekleştirmeden önce gerekli yetkiliden onay alınmalıdır.  Bu roller aşağıda sıralanmıştır:
Müslüman rolleri
Türk rolleri
Tetikçi rolleri
Mental retardasyon, ruh hastalığı rolleri
Yüksek seviyeli hacker rolleri
Bir oyuncuyu dört saatten daha fazla bir mülke kapatmak/kaçırmak ya da hapsetmek.
AFK bir oyuncuya karşı (ESC ya da ALT+TAB işlemi) asla saldırı rolleri yapamazsınız. Rolün devamında, bu kurala sığınarak AFK kalıyorsa, şikayet açabilirsiniz. (bir eve sığınıp, içeride AFK bırakmak gibi.)
Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)
Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri
Terörist grubu bağlantıları veya terörist grup rolleri

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Araçla yolun ortasında durmuştular, korna çaldım. Daha sonra arkadaş:-NE KORNA ÇALIYORSUN ANANA TAKARIM O KORNAYI. Dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/yMq5rV

Ek açıklamalar(varsa):Şahısın gerekli cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 11.07.2020 20:27 Manwe the Ninque »

#1 - 11.07.2020 14:59
Selamlar öncelikle, neden şahsıma olan bu şikayeti oluşum şikayetlerine açtın, oluşumumu ilgilendiren bir durum yok, ikincisi ortada bir türkçe terim ihlali yaptığımı sanmıyorum, eğer ki yaptığım bir ihlal varsa cezamı yemekten yanayım, fakat dediğim gibi göremiyorum, IC siyahi azınlık bir mahallede beyefendi ağzı ile konuşmadığım için OOC özür dilememi bekleme, üstelik şikayeti oyuncu şikayetlerine taşırsan sevinirim.

#2 - 11.07.2020 15:00
Ek olarak türkçe terim ile türk rolü zıt kavramlar, sokak ağzı ile konuştuğumuz için bu terime bu kadar takılman gereksiz, şikayet olsun diye açılan bir şikayet. Üstüne /do dan bu ihlali duyurman, üstüne /b kanalı kullanman gibi ihlallelerini ss dahi almaya tenezzül etmedim, iyi roller. Başka savunmam yok.

#3 - 11.07.2020 15:03
Son bir not daha, insanları agresif role zorlamak yerine, aracının sağ şeritten bile geçebileceği kadar alan bıraktığımız noktadan geçebilirsin. Dediğim gibi şikayet olsun diye açılan şikayetlere gözümü yumuyorum artık.

#4 - 11.07.2020 20:29
Şikayetiniz oluşum şikayeti değil bireysel bir şikayet bu yüzden "Oyuncu Şikayetleri" kısmına taşındı.

#5 - 12.07.2020 01:52