Konu: [06.04.2020] Leon_Allewen - Sonny_DeLuca -Riadon_Krasinov - Tom_Allewen - Edward  (Okunma sayısı 236 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2020 20:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Leon_Allewen - Sonny_DeLuca -Riadon_Krasinov - Tom_Allewen - Edward_Wilson

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.04.20 20:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hiç anlamadığım bir şekilde şehir içerisinde seyahet ederken, kişiler önümüzde ilerliyordu ve Vicewood yokuşunu çıkarken ani bir dönüş ile motoruma çarpıp, inip saldırdılar. Bu olayda ise Idlewood üzerinde Shabbaz ve diğerleri ile görüşürken bir an da araçtan inerek, anlamadığım şekilde sopalar çıkartarak saldırıya geçtiler. Benim asıl sorunum ise, benim birlik ile her hangi bir düşmanlığım olmadığı halde, süreç içerisinde kişilerin illegal rol yapması yasak olmasına rağmen bu tarz girişimlerde bulunması.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 06.04.2020 20:55
Öncelikle olaya şahidim ve ben bir şeyler eklemek istiyorum(saldıran değilim.).

Bizim şuan için illegal rol yapma yasağımız olduğu için gelip arkadaşlarımı kışkırtamazsınız karışamazsınız dövemezsiniz kavga edemezsiniz bunu defalarca kez(gözümün önünde.) tekrarladınız. 

#2 - 06.04.2020 20:58
Ben o birlikten değilim hocam arkadaşım ic bir şekilde kavga var dedi bende yardıma gittim.

#3 - 06.04.2020 21:00
İlk olarak şunu söylemek istiyorum olayda varım ancak sizin bizi kışkırtmanız ve bana saldırmanızdan dolayı size karşılık verdim. Eğer siz bana karşı herhangi bir şekilde illegal role girişmeseydiniz ve bana saldırmasaydınız ben orada hiç bir türlü saldırmayacaktım. Bilginize!

#4 - 06.04.2020 21:00
@Flexmanx  konu ile hiç bir alakanız yok, şahit iseniz ve arkadaşlarınıza göz yumuyorsanız ise çok yazık.
Bu bir birlik şikayeti değil, kişilerin bu tarz bir yasağa sahipken yapmış ve yapıyor oldukları olaylar, sizden ricam, sözlerinizin havada kalmaması için kanıt yüklemiş olmanız.

#5 - 06.04.2020 21:04
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum ben tam olarak size saldırma ss niz elinizde mevcut değil, ss de görüldüğü gibi shotgun çıkarılma ve saldırma emotelerinden sonra bana saldırılıyor ve bende kendimi korumak amaçlı saldırıyorum. Eğer benim tam olarak sizin bana saldırmadan size saldırdığıma dair herhangi bir kanıt var ise kural ihlalinden ceza yemeye hazırım.

#6 - 06.04.2020 21:39
Karakterim araçla giderken motorla kaza yaptılar, motordakiler gereksiz agresif rol uyguladı ve emote vermeden saldırmaya başladılar.

https://hizliresim.com/hiWNw1  Bu linkte görebilirsiniz.

Üzerimize kışkırtma yapıldı ve biz de karşılık verdik, illegal rol olarak durduk yere saldırmadık.

#7 - 06.04.2020 22:10
Kışkırtma, motora durduk yere gelip çarptınız ve araçtan iner inmez emote veri saldırdınız. Paylaştığınız kanıtta mevcut zaten.
https://i.hizliresim.com/hiWNw1.png

#8 - 06.04.2020 22:40
Orada bulunduğum için yorum yapacağım ve role dahil olduğumuz için.

Birlik olarak Vincent Vinter karakteri ile rol yapıyorduk ve şikayette ismi geçen arkadaşlar bir anda araçlardan inip Vincent Vinter karakterine saldırdılar.

#9 - 06.04.2020 22:54
Dünden beri belirtilen kurala uyum sağlamadığınız için illegal role karışan tüm karakterler Birlik Kural İhlalinden cezalandırılmıştır.