Konu: [9.7.2020] Orlando Tatebine [Hatalı Emote]  (Okunma sayısı 100 defa)

#0 - 09.07.2020 19:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Orlando Tatebine @@Thore

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Alfredo Beavisro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.07.2020 19:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Hatalı Emote

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Jail.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OOC Olarak küs'üz ic olarak yakın dost. Ben buna el hareketi yapıyorum gelsin diye, ooc deki yaşanan olayları ic olarak do dan emote veriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Yok.

#1 - 09.07.2020 19:51
Öncelikle selamlar. Arkadaşa kısa bir süre önce türkçe terim + non-rp + icden yazılıp direk şahsıma gelen bir ooc küfür ile şikayetimi açmıştım. Cezalandırılacak diye bir ileti geldi fakat arkadaş jaillenmedi. Ya gözden kaçtı, ya da cezalandırmadılar. Telefon ile çekilen ss'lerin bir işleme geçtiğini veya geçmediğini bilmediğimide belirtiyorum. Bundan en fazla 1 ay önce şahıs ile bir kavga yaşadık, zamanında bu durumu ic'ye dökmüştü ve şikayet açtığımdan dolayı bana kinlenmişti sanırım. Arada sırada araya kaçan bir takım aramızda makara olsun diye emoteler veriyoruz. Belirtmek istediğim şey bu aramızdaki makara yaptığımız emoteler hiçbir şekilde ihlal yaratmayan emoteler. Roldeyken Alfredo kişisinin önceden gelip küfür etmesi yüzünden karakter ona agresif davranıyor. Rolsel olarak bir açığını yakalamaya çalışıyorum, bu ya bir şey satarken iş üstünde yakalayıp dövmek olabilir. Keşke o'da benim ooc'de değilde ic'de bir açığımı yakalamaya çalışsaydı. Diyecek pek fazla bir şey yok. Orada yaptığım emote tamamen makaraydı. Nasıl rol yaptığım kısmen bilinir. Bana gelip ic chatten diyip direkten şahsıma küfür eden birisiyle pek fazla role girmeme taraftarıyım. Karakterim rolsel olarakta zaten sokağın sözü geçenlerinden olan bir insan. Üstelik bu aralar olduğum oluşum ve farklı bir oluşum ile garip bir savaşa girmiş durumdayız. Biz istemediğimiz halde gelip bize sıkıyorlar, kaçırıyorlar. Bu yüzden bu unsurları ele alaraktan her çağıranın ayağına gitmemesi çok normal bir şey. Eğer yaptığım rol ile bağlanacaksa zaten karakterim kısa bir süre önce köşelerde mal satmaktan, köşedeki zencilere mal dağıtma konuma geldi. Yani kısaca tanıdığı büyük insanlar dışında kimseye mal falan satmıyor. Bu kısımda herhangi bir ihlal yaptığımı sanmıyorum. Pm üzerindende belki yemeğine zehir koyup kaçıracağım demesi ayrı bir şey zaten. OOC olarak hiçbir şekilde konuşmadığım kişiyle, üstelik sunucuya arada sırada rol yapmaya giren tek yaptığı /baliktut yaparak altına lüks arabalar çekip milletin ooc olarak açığını arayan bir kişi ile muhattap olacağımı sanmıyorum. Sunucuya ne kadar emek verdiğim ortada, hiçbir zaman ihlal yapmamaya çalıştım fakat insanoğluyuz hatasız kul olmaz. Bu zamana kadarda hiç kimsenin ooc olarak açığını yakalamaya çalışmadım. Yaklaşık 2 aydır bu sunucuda emek veriyorum, vakit geçiriyorum. Karşılaştığım ihlallerden 50'den sadece 2-3 tanesini foruma döküp şikayet açmışımdır. Karar yönetimin, iyi forumlar.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 09.07.2020 19:57 Thore »

#2 - 09.07.2020 20:50
Merhaba,

Paragrafınızı okudum, fakat gerçeği değiştirmiyor takdir edersiniz ki. Gelecekte yaşanacak durumlar olursa veya sizinde kanıtlarınız varsa -eğer istiyorsanız- şikayet açabilirsiniz.

Hatalı emote kullanımından ceza alacak.