Konu: [09.07.2020 - Laura_Alekseeva] Refuse-RP  (Okunma sayısı 87 defa)

#0 - 09.07.2020 21:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Laura_Alekseeva @@emk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.07.2020 21:03

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Refuse RP: Role uymamak, rolden kaçmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motordaydım sebepsiz yere emote vermeden bindi sonra bende götürdüm çiftlik gibi bir yere sinirlenip sopa çektim o sırada kişi gitarını çekip bana vurdu bende ona vurup onu bayıltacaktım pm den bayıltma dedi bende bayıltmış gibi fall çek dedim fall çekti sonra bi anda doğrulup motora binip kaçma emotesi verdi bende dedim geri gel filan gelmedi gasp veya kaçırma roller inaktif dedi  halbuki ben ne kaçırdım nede gasp ettim kendi kendine triplere girdi kaçırsaydım zaten o niye binsin gasp etseydim gasp etme emotesi filan verirdim cüzdanı nerde diye fakat onuda vermedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/kXVB0T

Ek açıklamalar(varsa): PM'den çok kez geleceğini ve role uymasını söylediğime dair gelmedi gelip korna basıp dalga geçermiş gibi gitti lütfen gereğini yapın, iyi akşamlar.

« Son Düzenleme: 09.07.2020 21:13 illeqal »

emk

*
v2 Oyuncusu
#1 - 10.07.2020 02:28
Ben Laura_Alekseeva. Balıkçı meslek bölgesinde arkadışımın aracına binmeye çalışırken kendisi yanımda olduğu için onun motoruna bindi karakter ineceğimi belirttiğimde ise kendisi yiou yazıp sürmeye ve pmden benimle sohbet etmeye devam etti. sonrasında bir çiftliğe gidip ilk önce o beyzbol sopasını çıkardı ve sonra bende sırtımdaki gitarı elime alır emote'u verdim kendimi korumak açısından. Sonrasında pmden gitarı çalacağım diye yazdı zaten kendisi . Bende Gasp rolleri inaktif olduğu için bunu belirttim . Sonrasında paranı almayacağım gitarını alacağım gibisinden pm attı. bende Gasp'ın kelime anlamının sadece para çalmak değil eşya çalmayı da kapsadığını belirttim fakat kendisi dinlemedi şikayet açacağını belirtti ve bende açmasını söyledim çünkü olay başka şekilde çözülmeyecekti.

Kanıt niteliği sağlayan ekran görüntüleri:
https://i.hizliresim.com/5O2U6d.png burada emote'lar belli olmakta ilk kendisi saldırıyor. ve non-rp şekilde motorda oturmamıza rağmen motorun koltuğunu kaldırıyor.

https://i.hizliresim.com/o2GTCe.png Burada ise Gitar almanında gasp rolüne girdiğini söylüyorum.

#2 - 10.07.2020 12:19
Merhaba, gerekli incelemeler yapıldı.

İki tarafta da hatalar var ve rolün gidişatını etkilemiş, saçma bir durum ortaya çıkmış. Bu rol olmamış gibi devam edin, iki tarafında hatalarını tolere ediyoruz, tekrarı halinde daha büyük cezalara alabilirsiniz. Herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak.