Konu: [05.04.2020 - Vito_Guerra] PowerGaming  (Okunma sayısı 149 defa)

#0 - 05.04.2020 18:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito_Guerra @batuyaan

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Will_Wilson@T A N I K

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'DE MEVCUT

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Spoiler: GösterGizle
Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bullet marka aracın motoru açık bir şekilde yol kenarında AFK kaldım. Direksiyonda ben olmama rağmen, bu şahıs sunucu açığından yararlanarak araca binip hiç bir emote olmaksızın motorunu kapatmış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arada şahısın kendi yaptığı açıklamalarda, araca binip motoru kapattığını kendiside dile getiriyor. Şikayet linkini bırakıyorum; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=8353.0

#1 - 05.04.2020 19:07
Aktif rolde afk kalmışsın, aracın içerisinde mi afksın, üstünde mi bunu bilemem. İçinde afk değildin ve motoru kapattım. Ayrıca powergamingle ne alaka onu anlamadım.

#2 - 05.04.2020 19:17
Aktif rolde afk kalmışsın, aracın içerisinde mi afksın, üstünde mi bunu bilemem. İçinde afk değildin ve motoru kapattım. Ayrıca powergamingle ne alaka onu anlamadım.
Ortada aktif rol yok. Ben afk kaldım, daha sonra sistemsel olarak oyun aracın tepesine atıyor zaten bunu bilmiyor olamazsın. Aracın tepesine attığı sıradada araca binip motorunu kapatmışsın.

#3 - 05.04.2020 19:42
Aracımı çalmışsın, seni aracımın gpsi ile kovalıyorum ve bulduğumda afk kalmışsın. Aracın içindemi afksın dışındamı afksın ya da sunucudanmı düştün ben bunu bilemem karakterimin yapması gereken neyse onu yaptım binip motorunu kapattım herhangi bir ihlal yok. Powergaming ile alakasi yok!

#4 - 05.04.2020 19:51
Hep aynı şeyi tekrarlayıp duruyorsun, admin kararı bekliyorum.

#5 - 05.04.2020 19:56
Anlama zorluğu yaşıyorsun, admini bekleyelim bencede.

#6 - 05.04.2020 21:04
@P A R T L E R Aktif rol bölgelerinde AFK kalmayın.

@batuyaan  AFK oyuncular ile role girişmeye özen gösterin.

İki tarafda uyarıldı.