Konu: Araç Vergi Düzenlemesi  (Okunma sayısı 87 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.07.2020 21:28
Sunucuda araçların vergileri yaklaşık 0.0009'i kadar yani 20.000lik bir araç için saatlik 19 dolar vergi vermiş oluyorsunuz. Bu araç vergileri en ucuz araçlar için bile çok pahalı ücretler. Benim önerim hem biraz daha oyuncu dostu ve aynı zamanda gerçekçi olması adına bu vergi oranı 0.0002 gibi bir ücrete çekilebilir ama bu oran ucuz araçlar için olacak şekilde yapılır gene herkesin en pahalı spor arabaları kolayca alamaması için spor ve lüx denilecek araçları 0.001 gibi bir orana çekilerek düzenlenebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 09.07.2020 22:09
Şu anda vergiler ekonomiyle uyumlu.

Vergiler zaten yeterince düşük değil mi? Bullet model aracın vergisinin 314 dolar olması ve 15.000 dolara geldiğinde durması sunucu ekonomisi için tam olarak yerli yerinde bana kalırsa. Sonuç olarak birkaç dakika balık tutarak 314 dolardan çok daha fazlası kazanılabiliyor. Bullet sahibi olacaksanız da bunu göz önünde tutmalısınız zaten.

Düşük bütçeli bir araçtan yola çıkarsak da örneğin Premier'in vergisi saatlik 25 dolar. En ucuza satılan balıktan daha ucuz bir vergisi var. Premier satın alacak bütçesi olan biri değil her oyuncu bu vergiyi karşılayabilir. Para cepte kalmak zorunda değil, vergiler de bu yüzden var. Ekonomiyi dengelemek için. Vergilerin düşürülmesinin eleştiriye açık bir durum olduğuna inanmıyorum. Vergiler sabit kalacak, ekonominin işleyişine göre tekrar düzenlenebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok