Anket

Rehberi faydalı buldunuz mu?

Evet
7 (100%)
Hayır
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 7

Konu: Erkek & Kadın Arkadaş İlişkisi Rolleri Hakkında  (Okunma sayısı 492 defa)

#0 - 16.12.2021 21:35

Merhabalar, arkadaşlar bu rehberde sizlere erkek ve kadın arkadaş ilişkileri ilişkileri rollerinde yapılan hataları anlatıp aynı zamanda neler yapılması gerektiği hakkında bilgi vereceğim. Bence bu konu gerçekten oldukça önemli bu tarz rollerde siz ne kadar rolünüzün hakkını versenizde karşınızdaki kişi eğer bu rollerde yeterli değilse sizin rol iştahınız oldukça düşürüyor. Umarım rehber bu tarz rollerin gelişmesine yardımcı olur...

İyi okumalar diliyorum.

Kadın karakterlerin yaptığı hatalar neler, ne yapılmalı?

Bana göre en büyük sorun kadın karakterlerden geliyor, yada şöyle söyleyeyim çoğu arkadaşımız kadın karakter nasıl yönlendirilir bilmiyor. Bundan kastım ise şu, örneğin işlek bir barda ve oturuyorsunuz yanınıza bir erkek karakter gelip selam veriyor ve isteksiz bir şekilde selam verip kestirip atıyorsunuz yada hiç takmıyorsunuz bunu herkesin yaptığını iddia etmiyorum ama büyük bir kitle böyle. Erkek karakterlerinde elbette yaptığı yanlışlar var onlara ayrı ayrı değineceğim. Eğer bir kadın karakter ile öyle bir ortama tek başınıza girmeye cesaretiniz varsa bir erkek ile konuşmaya hazırlıklı olun. Yani bir ortama girdiğinizde erkekler sizin ile iletişime girmeye çalışacaktır, "Kezban" gibi davranmak yerine biraz rahat olun rol gelişsin, size gidin adamın kucağına oturun demiyorum ama bırakın biraz karşınızdaki amacını belli etsin adamcağızı dinlemeden "uzaklaşın, rahatsız etmeyin" falan demeyin. Şimdi bazı arkadaşlar "Benim karakter yapılanmam bu şekilde istediğim gibi davranırım" diyecek bundan eminim, ama arkadaşım madem içine kapanık ve erkeklerden nefret eden bir karakteri yönetiyorsun, karakterine uygun başka roller ve rol ortamları ayarla öyle bir ortamda sana bira içmek den başka bir rol çıkmaz, sende zevk alamazsın o rolden.
Diyelim aranızda bir diyalog yaşandı ve sohbete başladınız, birbirinizi tanıdınız, karşınızdaki erkek sizi bu gece düzenlenecek olan bir partiye davet etti veya sizi arkadaşları ile tanıştırmak istiyor, buna izin verin çünkü Amerika'da rol yapıyoruz Türkiye'de değil. Amerika'da böyle şeyler oldukça doğal ve yanlış karşılanmıyor, bunu izlediğim bir çok diziden tecrübe ettim. Amerika'da işler bizim Türkiye'den farklı ilerliyor bunu sizde tahmin edebilirsiniz, böyle durumları kabullenemiyorsanız kesinlikle yanlış rollerin içindesiniz. Eğer karşınızdaki kişi size güven verdiyse, biraz cesur davranın ve bu rollere katılım sağlayın.
Evet yeni arkadaşınızla partiye katıldınız ve eğlendiniz ve ortama ayak uydurduğunuzu var sayıyorum, arkadaşlık ilişkilerinizde çekingen olmayın hanım hanımcık bir köşede oturup biranızı yudumlamayın, atılgan olun, konuşkan olun rollerinizi zenginleştirmeye bakın, ortamda bu yadırganmaz daha da sevilmenize yarayabilir. Gelişen rollere göre ortamda edindiğiniz erkek arkdaşlarınız ile ilişki düzeyiniz değişebilir karakterlerinizin uyumuna göre ve en önemlisi rol planınıza göre karşınızdaki kişi ile rollerinizi geliştirebilirsiniz bundan kastettiğim şey sevgili olmak, nişanlanmak, evlenmek.Eğer cinsel ilişki rollerinden rahatsızlık duymuyorsanız bu evrelerde bu rolleri gerçekleştirmek gayet normal, hatta Amerika'da evlilik dışı çocuk doğumu oranını ele alırsak bu rolleri yapmazsanız çok büyük ayıp etmiş olursunuz.

Kadın rolleri yapan arkadaşlarım biliyorum işiniz oldukça zor bazı abaza arkadaşlar size bodoslama bir şekilde yavşama hareketleri sergileyebilir "sevişelim mi? , öpüşek mi?" modlarına girebilir bu tarz arkadaşlarımız genelde yeterli olgunluğa ulaşmamış 2 meme görünce kuduran tipler bunlar sizin rol isteklerinizi kırıyor biliyorum ama herkesi aynı kefeye koymanında bir anlamı yok.

Kadın karakter ile rol yapan arkadaşlarımız umarım bu tavsiyelerimi dikkate alır, göreceksiniz rahat davranırsanız rollerinizden oldukça zevk alacaksınız.

Erkek karakterler ile ilgili bölüm çok yakında eklenecek*

Eğer beğendiyseniz beğeni butonuna basarak ve yorum yaparak destekleyebilirsiniz.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Kubilay, Dusty,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 16.12.2021 21:36
Rez*
Devamı gelecek...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 16.12.2021 21:47
Spoiler: GösterGizle
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Bandrol,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 16.12.2021 22:03
Faydalı rehber hocam.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Bandrol,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 18.12.2021 02:45
İyi dilek ve yorumlar için teşekkür ederim...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 03.01.2022 15:18
Söylediklerinin bir kısmın katılıyorum fakat şöyle bir durum var, kadın rolü yapan arkadaşlar işlek bir yere gittikleri zaman en az 2-3 kişinin ona yürümesini savuşturmaya çalışıyor. Bunun sonrasında gelen bir kişi bile çekilmez duruma geliyor. Umursamazca davranan birçok insanın bu tarz nedenleri olduğuna eminim, ben rolsel olarak o tarz işlek yerlere gitmeyi bu yüzden sevemiyorum. Her karakterle konuşuruz anlaşırız fakat olay darlamaya gelince çekinilmez oluyor.

Kadın rolü yapan arkadaşlar beni çok daha iyi anlayacaktır  O:-)
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Kubilay,
Tepki yok
Tepki yok