Konu: [07.07.2020 - Jerico Sabrez] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 169 defa)

#0 - 07.07.2020 13:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jerico Sabrez @Emir bey

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.07.2020 - 13:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliğimiz kapatıldı, karakterlerimizin devam etmesi uygun görülmedi. Birlik Kural İhlalinden ceza yiyorum, ve karşı taraftan Jerico ceza yediğim anda PM üzerinden kışkırtıcı bir kelime kullanıyor. Ne kadar güzel, Hood onaylı bir birliğin üyesinin bu tarz bir Ortak Nezaket yolu izlemesi yanlış. Her şey açık ve net, umarım gereken yapılır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ufacık bir çatışma rolü bile yaşandığında OOC yansıtıyorsunuz, OOC yansıtacaksak oynamaya gerek yok. IC gözüyle bakıyorum, OOC'den PM atıyorsun.

#1 - 07.07.2020 13:43
Ufacık çatışma rolü olduğunda ooc yansıtıyorsunuz diyorsun, bize dm atıp video çekerek arkaya sıfır bir koymanız garip. Anlamıyorum kafanızı.

#2 - 07.07.2020 13:45
Ufacık çatışma rolü olduğunda ooc yansıtıyorsunuz diyorsun, bize dm atıp video çekerek arkaya sıfır bir koymanız garip. Anlamıyorum kafanızı.
Birlik Kural İhlalinden ceza almışım zaten, neyini zorluyorsun? PM'den yazma amacın ne? Senin saçma kelimelerini dinlemek zorunda mıyım? Bende senin kafanı anlamıyorum, cezamı zaten almışım üstüne PM'den ceza yediğim için kışkırtıyorsun.

#3 - 07.07.2020 13:47
Ayrıca konunun DM ile alakası yok, IC bir şekilde roller ilerledi. Her mekanda laflar atıp, kışkırtmalar. Söz dalaşları falan? En sonunda konu patlıyor, sonrasında açtığınız şikayetten ceza yiyen birisi için PM'den böyle herkese yazıyor musun?

#4 - 07.07.2020 16:48
Selam,

IC olarak yaşanan olayları OOC'e yansıtıp karşı tarafı kışkırtacak yorumlarda bulunmak ortak nezaketi aşan bir durum ve bu durum üzücü. Yaşanan olaylardan dolayı karşı birlik üyesine bu tip mesaj atmanız hoş karşılanmıyor ve ortak nezaketi ihlal ediyor. Jerico Sabrez bu yaklaşımından dolayı cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.