Konu: Dmitri Ivanov- GBI /q  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 04.07.2020 16:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitri Ivanov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.07.2020 16:00 suları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.

:7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir.

[/b]
Alıntı
:7-) GÜVENLİ BÖLGELER

7.1) VCPD Sokağı
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News

Alıntı

[/b]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GB de ultra agresif rol izleyip anneme vesaire küfür etti. Bunu geçiyorum atılan sslerde aynı anda OOC chat ile IC chati karıştırdığını görebilirsiniz. GB de olduğumuz için ben yumruklarımı sıkıp salladım adama. Vurmadım bakın salladım. Hani tehdit eder gibi. Şahışsa karşılık verir yazıp vurdu direk bana. Ek olarak kendi internet bağlantısını kopardı ben rapor atınca.
Alexandro Ricci ise olaya şahittir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://cdn.discordapp.com/attachments/728958244902666271/728958521013436436/sa-mp-172.png         https://cdn.discordapp.com/attachments/728958244902666271/728958488847450162/sa-mp-171.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 04.07.2020 16:25
@Dmitri savunma yapın.

#2 - 04.07.2020 17:12
@Scealten  1) "Yumruk sallamak" deyimi ne zamandan beri "Tehdit etmek" oldu? Bu tabirin "yumruk vurmak" olduğu herkes tarafından bilinir.
2) Adamın kendi attığı SS de de konuştuğu , hatta bu kişinin bana saldırma amacında oldugundan habersiz olup benim hatalı olduğumu düşündüğünden kendisi için "beni de şahit yaz" dediği Alexandro_Ricci adlı şahıs da "yumruk sallamak vurmak zaten" diyor.
3) Benim yaptığım burada tartışmasız nefsi-müdafaadır. Bu nettir. Beni aşağı in diyerek aşağı çağıran da kendisidir , tam "T" den o dediği yeri ararken ss için , tıra bindim dalgınlıkla ,tıra binince radyodan dolayı crash aldım bu yuzden orayı ss alamadım. (Rapor atıldı diye bir yere gittiğim yok yani bu da ek bilgi olsun) Konuşma loglarına bakılabilir.
5) Ic küfür edip etmeyeceğimi nasıl rol döndüreceğimi bu şahıstan mı emir alarak ayarlayacağım? Adam resmen burda beni ooc olarak ic küfür için suçluyor? Buna bir şey denmeyecek mi tarafınızdan?
4) Belli ki o emotu verdikten sonra bana saldıracaktı ama ona fırsat vermeden karşılık verdiğim için "Aslında ben vurmayacaktım işte tehdit etmek için yumruk salladım" a bağladı olayı  Yersek...
5) Güvenli bölgede net olarak saldırı emoteu verdiği için bu adam ceza almayacak mı? Bekliyorum sonucu merakla.

Not : Bahsettiğim Alexandro adlı şahıs altta yaptığı yorumla söylediğim şeyi doğrulamış benim söylediğim fikri destekleyerek istemeyerek beni desteklemiş bulunmaktadır.
« Son Düzenleme: 04.07.2020 18:15 Dmitri »

#3 - 04.07.2020 18:11
Ben olaya şahidim, fakat şahit olarak eklenmemişim sslerim bunlar;

Not: Dimitri İvanov adlı oyuncu Gbi ve rolde /q atmıştır. Ayrıca yumruk sallamak, bi nevi saldırmak demektir. Hem yumruk sallayınca adamı bayılttın. Dimitri İvanov adlı oyuncu gereken cezayı almalıdır. Şunu da belirtmek istiyorum; Kişinin rol bilgisi yetersizdir. Ve Vice Roleplay, Hard-rp'dir. Ve böyle kişiler "Yetersiz rol bilgisi" adı altında yasaklanıyor. Kişi rp öğrenmek zorundadır.

#4 - 04.07.2020 18:16
Merhaba, incelendi.

Ekran görüntüleri ve ek kontroller yapıldı. Sizin bölgede takındığınız tavır aşağıda kalan bir tavır değil. Ayrıca "yumruklarını sıkar ve şahısa sallar" emote u verdikten sonra bu işin geri dönüşü yok, kime bu emote'u verirseniz verin bunu kavga rolü olarak algılar. Orada olayın ipini siz koparmışsınız bu durumda güvenli bölge ihlali söz konusu değil. Cezai işlem yapılmayacak.