@Scealten 1) "Yumruk sallamak" deyimi ne zamandan beri "Tehdit etmek" oldu? Bu tabirin "yumruk vurmak" olduğu herkes tarafından bilinir.
2) Adamın kendi attığı SS de de konuştuğu , hatta bu kişinin bana saldırma amacında oldugundan habersiz olup benim hatalı olduğumu düşündüğünden kendisi için "beni de şahit yaz" dediği Alexandro_Ricci adlı şahıs da "yumruk sallamak vurmak zaten" diyor.
3) Benim yaptığım burada tartışmasız nefsi-müdafaadır. Bu nettir. Beni aşağı in diyerek aşağı çağıran da kendisidir , tam "T" den o dediği yeri ararken ss için , tıra bindim dalgınlıkla ,tıra binince radyodan dolayı crash aldım bu yuzden orayı ss alamadım. (Rapor atıldı diye bir yere gittiğim yok yani bu da ek bilgi olsun) Konuşma loglarına bakılabilir.
5) Ic küfür edip etmeyeceğimi nasıl rol döndüreceğimi bu şahıstan mı emir alarak ayarlayacağım? Adam resmen burda beni ooc olarak ic küfür için suçluyor? Buna bir şey denmeyecek mi tarafınızdan?
4) Belli ki o emotu verdikten sonra bana saldıracaktı ama ona fırsat vermeden karşılık verdiğim için "Aslında ben vurmayacaktım işte tehdit etmek için yumruk salladım" a bağladı olayı Yersek...
5) Güvenli bölgede net olarak saldırı emoteu verdiği için bu adam ceza almayacak mı? Bekliyorum sonucu merakla.
Not : Bahsettiğim Alexandro adlı şahıs altta yaptığı yorumla söylediğim şeyi doğrulamış benim söylediğim fikri destekleyerek istemeyerek beni desteklemiş bulunmaktadır.