Konu: [04.07.2020] Fairfax Gamba, Helen Cherkesova, Valeria Roux ihlaller zinciri  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.07.2020 17:46
ayrıca siz beni kaçırdığınız zaman vurup kaçtığım kısım orada biriniz arkasını dönmüş  beni koruyan bir adam ile konuşuyor biriniz arabanın arka koltuğunda benim başımda duran 1 kişi var ona vurup kaçmam çok doğal bir davranış çünkü  diğer herkes başka işlerle meşgul

#11 - 04.07.2020 17:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#12 - 04.07.2020 17:50
Bütün şehiri dolandırmış adam? Ic olarak seni dolandırdım, kumar oynamak amerika'da yasal bir olay bu yüzden hiç de sıkıntısı yok. karakterim sizi normal insanlar olarak gördüğü için de parayı vermeden kaçabilir bu illegal bir olay değil, ooc olarak senin illegal olduğunu biliyorum ama Ic olarak bunu bilmiyorum çünkü karakterimin BU İŞLERLE İLGİSİ YOK, rol bilginiz llegal den ibaret ve bunu açık bir şekilde ortaya seriyorsun.

#13 - 04.07.2020 17:50
İncelemede.

#14 - 04.07.2020 18:11
Pek çok ihlal yapılmış ve kimse kendinin yaptığı ihlali görmemiş. Herkes karşı tarafa cringe bir hitap şekliyle "benim hiç bir hatam yok" imajı vermeye çalışıyor. Kanıtları, ekran görüntülerini ve gerekli diğer incelemeleri yapıyor ve sizden de savunmanızı istiyoruz. Savunmanız "burada hiç bir ihlal yok" olmamalı, siz tüm kanıtlara rağmen kendinizden emin bir şekilde kendinizi inandırıp "burada hiç bir şey yok, sen boş şikayet açmışsın." dediğinizde yöneticiler buna kanmıyor.

Helen Cherkesova karakteri bütün kıyametin kargaşanın ortasında SMS atıyor, bir tık sistemden yararlanma durumu fakat uyarıyla tolere edilebilir bir durum. Ceza almayacak.

Fairfax Gamba'nın yaptığı roller FearRP ihlali, bir açıklamaya dahi gerek yok. Ek olarak forum üzerinde oyunda olduğu gibi ortak nezaket geçerli, misilleyici sözlerinizi kendinize saklayın, savunmanızda bu dili tekrar kullanmayın. Ceza alacak.

Valeria Roux karakteri için durum karışık. Yaşanan bu rollerde mixing kapsamında ceza alması gerekiyor fakat bu durum PD kariyerine etki edebilir. VCPA adayı bir karakterin böyle ortamlara hiç dahil olmaması, kendi karakterini böyle durumlardan soyutlayarak koruması gerekiyordu. Discorddan yardım isteme konusu çok alakasız bir durum. "telsizini belinden çıkarır" olayı var oraya hiç girmiyorum bile. Harici olarak oyundaki PM'leri var, onlar da ayrı konu. Ceza alacak.