Konu: [14.06.2020] Lucca Ragazzo  (Okunma sayısı 407 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2020 20:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucca Ragazzo @Vuslat

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @shawn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.05.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bug / sistem açığı kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bizi IC dolandırdı ve peşine düştük ondan sonra güvenli bölge izni istedi verdikten hemen sonra gir çık yaparak bize saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): Hayır.

#1 - 14.06.2020 20:48
Öncelikle bendede bir şikayet videosu vardı bayıldığı sırada teleport edilip yola çekildiler ve bana ateş ettiler @Thorin olayı hatırlar.

Sonrasında Dc de konuştuk video ları silecez dedik sildik üstüne 11 bin gibi bir para verdim, sözünü tutmayan birine ne denir şimdi kendisine bırakıyorum yakıştırmayı.

Bir saat önce kumar oynadık arkadaşı olduğunu söylediği biriyle kumar oynattı sonrasında kazandım 10.000 vermedi arkadaşım değil diyerek muamele yaptı. Bende 20.000 vermedim arkadaşından al dedim. " 15 gün önceki olayı şikayet açmasından tehtid etme gayreti belli olabiliyor. "

Ss'te görüleceği üzere burada OOC tehtid ederek şikatet açmış.

Brawl iznini Matias tan istedim yanındaki çocukta vurmaya başladı. Birine /pk sorduğunda ikiside giriyor mu?

00:11 - 00:14 arasında kendiside girip çıkıyor ben bir hata yaptıysam oda yaptı oda gitmeli.

#2 - 14.06.2020 20:51
Alıntı
Sonrasında Dc de konuştuk video ları silecez dedik sildik üstüne 11 bin gibi bir para verdim, sözünü tutmayan birine ne denir şimdi kendisine bırakıyorum yakıştırmayı.

Videoyu sileyim diye vermedin o parayı. Beni IC olarak dolandırmıştın yine o zaman 20 bin. 9 binini ödemiştin 11 bin kalmıştı. Sürekli bir şeyleri eksik söylemekten vazgeç artık :)

Alıntı
00:11 - 00:14 arasında kendiside girip çıkıyor ben bir hata yaptıysam oda yaptı oda gitmeli.

Ben girip çıkıp vurmuyorum ama bu olayı başlatan sensin gir çık bugu yapıyosun üstelik birde bana benim yaptığımı iddia ediyorsun, ilginç.

Alıntı
Öncelikle bendede bir şikayet videosu vardı bayıldığı sırada teleport edilip yola çekildiler ve bana ateş ettiler Thorin olayı hatırlar.

Kimse bizi bayılınca ışınlamadı veya bir şey yapmadı onun ile ilgili videom var eğer yetkili isterse yollayabilirim, problem değil. Kendi yaptığın hatayı başkalarının üstüne yıkmak istiyorsun bu arada o rolde Thorin yoktu.
« Son Düzenleme: 14.06.2020 20:55 mathias »

#3 - 14.06.2020 20:57
Alıntı

Videoyu sileyim diye vermedin o parayı. Beni IC olarak dolandırmıştın yine o zaman 20 bin. 9 binini ödemiştin 11 bin kalmıştı. Sürekli bir şeyleri eksik söylemekten vazgeç artık :)

Şikayet açıklamanı oku ne demek istediğimi anlarsın spam yapma.

Bu arkadaş ile aramızda Brawl olacaktı o şekilde başladık duvara yasalanan arkadaşta vurmaya başlayınca çıkacam neden bekleyecem ki?

Ayrıca sende kendin gir çık yaptın mağdem benim bir kural ihlalim var diyorsun sende aynısından gideceksin hapse en son kendinde
 çıktın burada kelime oyunu yapmanın alemi yok.

Ayrıca Ss te gözüktüğü üzere kırpmayı biçmeyi çok seviyor bu arkadaş.

« Son Düzenleme: 14.06.2020 21:00 Vuslat »

#4 - 14.06.2020 22:22
Şu konuya açıklık getirmek istiyorum kimse kimseye ihlalden dolayı tehtid uygulayıp para vermezsen bu şikayeti açarım tarzında bir söylemde bulunmadı. Kişinin bana her zaman olduğu gibi yine borcu vardı ve vermiyordu. Daha sonrasında ise bu videodaki olaylar yaşandı bende arkadaşa bu videoyu yolladım. IC dolandırdığım parayı vereceğim aramızda kapansın şikayete gerek yok tarzında söylemlerde bulundu discorddan bende tamam insanlık hali yani bir ihlal yaptıysa kesinlikle ceza alsın, ban yesin, jail yesin tarzında düşünmediğim için şikayeti açmaktan vazgeçtim. Fakat son zamanlarda kişinin yaptığı ihlaller ve bana, diğer kişilere karşı aşağılayıcı, kendini üstün görücü tavırları dikkatimi çekti. Youtube kanalımda liste dışı olan bu videodan yola çıkarak şikayet açma kararı aldım. İnsanları tehtid edip para vermezsen sana şikayet açarım tarzında iş yapmıyorum haddime de değil böyle bir insan değilim.

Alıntı yapılan: Vuslat

Videoda bug yaptığını gösterebilmek için gir çık yapmış olabilirim o an ben o bugu kullanarak sana hasar vermiyorum yalnız.
« Son Düzenleme: 15.06.2020 14:19 mathias »

#5 - 22.06.2020 18:54
yetkili kararı

#6 - 03.07.2020 23:15
arkadaşın yediği 1500 dakika jailin yeterli olduğunu hatasını anladığını düşünüyorum böyle şikayetler açarak ceza aldırmak yerine yapıcı davranıp sorunları çözmeye odaklanmanın daha iyi olduğunu düşünüyorum şikayeti çekiyorum arşive atılabilir.