Konu: [02.07.2020 Roberth_Makarovich] Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.07.2020 22:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roberth_Makarovich @FletcheRSAMP

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.07.2020 22:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mekan içinde kız arkadaşını omzuma aldım diye gelip bana atar filan koydu sonra ooc olarak yemek yiycektim mekanın dışarısına çıktım geldi bana saldırmaya başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/KLaotg

Ek açıklamalar(varsa): Cezai İşlem Uygulanmasını talep ediyorum yapılacak işlemlerden dolayı teşekkürlerimi sunar iyi roller dilerim.

#1 - 03.07.2020 12:36
@FletcheRSAMP savunma yapın.

#2 - 03.07.2020 15:07
Öncelikle iyi günler, Cody Kohen karakteri ile daha önce aramızda zaten bir sürtüşme yaşanmıştı. Bunları büyütmeden kapatmıştım sizde biliyorsunuz zaten, dün Petrucci olarak bir mekana gittik ve yanımızdaki adamın kız arkadaşını zorla sırtlayıp götürme rolü yaptınız bölge GBİ'yse yaptığınız öncelikle yasaktır. (( GBİ'DE ADAM KAÇIRAMAZSIN, KIŞKIRTICI ROLLER YAPAMAZSIN. )) Daha sonra kişinin dışarı çıkmasını bekledim, dışarıda yakaladığım anda emotemi verdim ve kişiyi dövüp bölgeden kaçtım. Kişi bu esnada /b kanalını amacı dışında kullanarak rolüme zarar verdi. Bölgenin GBİ olduğu hakkında bir bilgim yoktu, söylediğim gibi kasıtlı yapılan bir şey söz konusu değil. Kişinin yaptığı ihlaller ortada, kışkırtıyor rol yapılıncada şikayet açıyor /b bölüyor..

Spoiler: GösterGizle

#3 - 03.07.2020 16:28
Merhaba, incelendi.

Önceki yapılan rollerde eğer güvenli bölge ihlali durumu mevcutsa sizde şikayet açabilirsiniz kanıtlarınızla. Roberth_Makarovich karakteri güvenli bölgede yaptığı rolden dolayı ceza alacak.