Konu: [30.16.2020 - Keyshawn_Watts] Trafik kavgasında silah çekmek.  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 30.06.2020 20:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keyshawn_Watts

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.16.2020 19:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trafik kazasında silah çekmek.

Alıntı
1-) Trafik kazasında silah çekmek.

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın dediğine göre bir problem yaşamışım ve bu problem ise trafik kazası sonrasında gelip küfür edip arabayı tekmeliyor ben ise /do dan şahısı umursamaz diye bir durum bildiriyorum sonrasında "Siktiğim" diyor ben ise arabamla biraz uzaklaşıp küfür ediyorum ve silah çekip bir el ateş ediyor ben ise arabamla gidiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 30.06.2020 20:43 gercekceteci »

#1 - 30.06.2020 20:38
Trafik kazasında silah çekmedim, arabayı seninle alakası olmayan bir kovalama esnasında üzerimize sürdün daha sonra benzinlikte denk geldik, arabayı üzerimize sürmene karşı tepki verdim, tehdit ettim ve bana saçma sapan bir küfür ettin hood'a yakın bölgede ki zaten savaş halindeyiz, ortalık gergin.

Lütfen trafik kazası olarak yönetimi yanıltmaya çalışmayın, savunmam bu kadar, iyi roller.

#2 - 30.06.2020 21:08
Merhaba, incelendi.

Herhangi bir cezai işlem uygulanması gereken bir durum mevcut değil. Şahıs ve birliği savaş içerisinde, doğu bloğunda aktif bir savaştalar ve karşılıklı bağırışmayla olan bir olay, trafik kazasına bağlayamayız bu durumu. FearRP yapıp uzaklaşmayı deneyebilirdiniz, sonuçta birden fazla o bölgede tanınan, o bölgede uzun süre takılan siyahi tarafından tehtide uğruyorsunuz. Olaya bu açıdan bakmak gerekli, keyifli roller.