Konu: 01.07.2020. Leonardo Rodriguez / Türkçe Terim.  (Okunma sayısı 87 defa)

#0 - 01.07.2020 03:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonardo Rodriguez/hakanalkac35 @

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.07.2020 00:46   

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Açıklamaya gerek duymuyorum, Türkçe terim kullandığı bariz görülmekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 01.07.2020 04:01
Merhabalar, ilk öncelikle türkçe terim kullandığım için özür dilerim, OCC olarak küçük kardeşimle sohbet ettiğim bir sırada istemsizce yazdım, tekrar söylüyorum bunun için özür dilerim. Bu benim nezlimçe çok basit bir hatadır. Bence şikayet açması gereken taraf biziz, bir birliğinizin bile yokken mekanımızın önünde beni vurdunuz. Sistemsel bir birliğiniz yokken biz sorunu IC'de çözdük. Bizim açımızdan bir sorun kalmadı. Olayı buraya böyle taşımanın bence hiçbir anlamı yok. Ayrıca pm yoluyla sürekli rol baltalamanızdan bahsetmeyeyi unutmayayım. Videolarınız var dı PM den bahsetmiştiniz. O video varsa rehin aldığımız kişinin telefonun alınması halinde nasıl haberiniz olup oraya geldiğinizi merak ediyorum. Zira durumun SS ile kanıtları mevcut inkarı halinde atabilirim.

#2 - 01.07.2020 10:42
Siz kişinin telefonunu almadan önce bize SMS attı ss leri mevcut birliğe değinelim japon mafyasının birliğindeydik gece roleden sonra ayrıldık ve birlik başvrususu attıı yetkililer kontrol edebilir

#3 - 01.07.2020 14:34
Selam,

Anlık dalgınlık yaşanmış olabilir, farketmeden bir kereliğine yazılmış olabilir. Bu yüzden Leonardo Rodriguez karakterini uyarıyorum. Rollerinizi yapararken daha dikkatli ve özenli olmalısınız.

Şikayet kapatıldı, iyi roller.