Konu: [28.06.2020 Kyree Kellerman ] NON-RP Araç Sürüş  (Okunma sayısı 264 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.06.2020 22:25
Öncelikle ben o uçurumdan bilerek uçmadım. Bilerek uçtuğumu iddia edebilirsiniz tamam ama bunu kanıtlayamıyorsunuz. Aktif bir kovalamaca, ani bir manevra için mutlaka arkama sürekli bakmam gerekiyor. Orada arkama baktığım için önümü göremedim, en son döndüğümde uçurumdan tam da uçuyordum. Ben dört teker üzerine düştüm, onlar düşemedi ki zaten düştükten sonra aracım hasar gördü. Mecbur olarak da yakalanmamak için denize doğru gidip yüzmeye başladım.

Kısacası kanıtları yetersiz, benim bilerek uçtuğumu gösteremezler. Gösterecek kadar kanıtları yok. İyi günler iyi forumlar diliyorum.

Kardeşim aklın alıyor mu oradan uçup ta sağlam kalması aracın o düşüş etkisini buraya mühendislik olarak açıklayayım hadi benim aracım takla attı diğer araç takla dahi atmadı direk düştü "4 teker " üstüne ve kaza rolüne devam ettik kaldı ki hasar falan almadın bastın gitti zaten sonunda ben kanaldan itiraz ediyorum hatta rapor dahi attık ama müsait yönetici olmadığı için EMT ekibi çağırıp kaza rolüne devam ettik.
@Vastoria  sizin 4 teker üstüne düşmediğini idda etmiş sonrasında sana pm attım hatta buradan düşersek ölürüz lan gibi sende ben dört teker üstüne düştüm bana bişe olmaz diye goygoy yapmıştık. :D
Polis arabaları yere çakıldı kaldı benimki dört teker üstüne düştü diye burada laf yapıyorsunuz. Yazık, harbiden yazık. Bitmişsiniz, batan gemiye yeni yolcu almaktan başka bir hareket stili yok. Anlamıyorsunuz galiba anlıyorum size göre ölmelik bir şey fakat ben orada devam etmedim, bunu defalarca söylüyorum. Arabam zaten orada %100 hasardaydı, denize yüzdüm kaçtım gittim ve kurtuldum buna rağmen şikayet açıyorsunuz işte buna yazık. Bir de rolüme laf ediyorsunuz, o kadar bana çarpıp çarpıp şarampole yapıştırdığım zaman sizi bir şey demiyorsunuz fakat yanlışlıkla uçuruma denk gelince bu sefer laf ediyorsunuz. Kendinizi rezil etmişsiniz, zararını siz çekersiniz.

Tamam alalım cezamızı bizde ama sizinde almanız gerekiyor yahu videoda görülüyor yol boyunca arabayla devam ediyorsunuz neyine uzatıyorsunuz daha yüzde yüz hasar olsa orada kalırdı o araç?
Videonun 20. saniyesindeki arabayı kast ediyorum ben. Kişi bizi 2 dakika boyunca takip etmiştir fakat hala takip ediyor muydu bilmem fakat orada duvara toslayan o araba da olabilir, sağa veya sola da dönmüş olabilirim. Sonuçta renklerimiz aynı ve söyledikleriniz çelişiyor. Kanıt bu yüzden yetersiz, 2 kilometre yol gittin diyorsunuz. Çıkar göster, çıkar göster nerede bu 2 kilometre? Yeri gelince çok roleplayer gibi davranıyorsunuz, sizin orada kaza rolü yapmanız benim haksız olduğumu göstermez. Benim başka yerde kaza rolü yapmam da sizin haklı olduğunuzu göstermez. Çıkaramadınız, gösteremediniz. Konu kapanmıştır aklınız almıyor bunları anlamak istemiyorsunuz, az genel bakın. Videonun yarısında yeri çekmişsiniz, benim kaza rolü yapmadığımı burada sadece laf söyleyerek açıklayabilirsiniz. Siyah Premier'linin de üstünü örtmeye çalışmayın.

#11 - 28.06.2020 22:46
Selamlar,

Neyin tartışıldığı konusunda fikrim yok, yalnızca şahit olduğum için bu iletiyi yazıyorum. Konuyu saptırtmaya çalıştığınız siyah Premier @Lavinia 'nın sürdüğü araç. Trafik aracıdır yani. Duvara çarptığınız an ise videoda net şekilde gözüküyor. Üslubunuz da bu olay için çok gereksiz şekilde agresif. Uçurumdan uçup, hiçbir şey olmamış gibi devam etmeniz bu şikayetin konusu. Gerekli kaza rollerini yapmanız gerekmekteydi, o uçurumdan düşen bir aracın içerisinden bırakın hareket etmenizi, aracı ileri bile sürememeniz gerekiyor. Konu çok farklı yerlere sapmış, gereksiz yere uzatmaya gerek yok bence.

#12 - 29.06.2020 00:02
Selamlar,

Neyin tartışıldığı konusunda fikrim yok, yalnızca şahit olduğum için bu iletiyi yazıyorum. Konuyu saptırtmaya çalıştığınız siyah Premier @Lavinia 'nın sürdüğü araç. Trafik aracıdır yani. Duvara çarptığınız an ise videoda net şekilde gözüküyor. Üslubunuz da bu olay için çok gereksiz şekilde agresif. Uçurumdan uçup, hiçbir şey olmamış gibi devam etmeniz bu şikayetin konusu. Gerekli kaza rollerini yapmanız gerekmekteydi, o uçurumdan düşen bir aracın içerisinden bırakın hareket etmenizi, aracı ileri bile sürememeniz gerekiyor. Konu çok farklı yerlere sapmış, gereksiz yere uzatmaya gerek yok bence.
Adım gözükmüyor zaten, kaza rolü yapmadığımı ileri sürüyorsunuz kanıtınız yok. Gerekli kanıtları toplayıp karşıma çıksaydınız.

#13 - 29.06.2020 01:08
0:42'den 0:45'e kadar izlediğin zaman, arabanın o kadar mesafeden düşmesine rağmen senin devam ettiğin gözüküyor. Buna ek olarak, karakter ismin video başında falan da gözüküyor.

''Polis arabaları yere çakıldı kaldı benimki dört teker üstüne düştü diye burada laf yapıyorsunuz'' diye bir şey söylemişsin. O mesafeden realistik olarak hangi araba dört teker üstüne düşer veyahut düştü diyelim, hangisi sağlam kalır? Arabanın ağırlık noktası vesaire birden fazla şey, etken orada. Bir şeyler söylüyorsun ama ne söylediğinin kendinde farkında değilsin.
« Son Düzenleme: 29.06.2020 01:13 rapperz »

#14 - 29.06.2020 07:54
Selamlar,

Adım gözükmüyor zaten, kaza rolü yapmadığımı ileri sürüyorsunuz kanıtınız yok. Gerekli kanıtları toplayıp karşıma çıksaydınız.

İlk yorumunda bilerek uçmadım diye kabul ediyorsun şimdi de ismim gözükmüyor diyorsun anlamadım ki ben derdini o kadar açık ki her şey o laf ettiğin premier sivil polis aracı trafik biriminden daha fazla konuşmanın mantığı yok yöneticiler kararını verir.

#15 - 29.06.2020 16:15
Selamlar,

İlk yorumunda bilerek uçmadım diye kabul ediyorsun şimdi de ismim gözükmüyor diyorsun anlamadım ki ben derdini o kadar açık ki her şey o laf ettiğin premier sivil polis aracı trafik biriminden daha fazla konuşmanın mantığı yok yöneticiler kararını verir.
Orada geçen adamın ismi gözükmüyor diyorum. Benim geçtiğimi orada bilemezsin sen.
0:42'den 0:45'e kadar izlediğin zaman, arabanın o kadar mesafeden düşmesine rağmen senin devam ettiğin gözüküyor. Buna ek olarak, karakter ismin video başında falan da gözüküyor.

''Polis arabaları yere çakıldı kaldı benimki dört teker üstüne düştü diye burada laf yapıyorsunuz'' diye bir şey söylemişsin. O mesafeden realistik olarak hangi araba dört teker üstüne düşer veyahut düştü diyelim, hangisi sağlam kalır? Arabanın ağırlık noktası vesaire birden fazla şey, etken orada. Bir şeyler söylüyorsun ama ne söylediğinin kendinde farkında değilsin.
Asıl siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Size vahiy mi geldi de kaza rolü yapmadığımı düşünüyorsunuz diyorum daha cevabınız bile yok. Demek ki yalandan şikayet açmışsınız. Bırakın bunları, siz zaten takla atmışsınız orada. Fark ettiyseniz sizin polis arabanız direkt üstten çakılmış. Burada ağırlık vesaire hiç önemli değil, medium rp burada birçok şeyi kafaya takmana da gerek yok.

Ben açıklamamı yaptım fakat şu VCPD üyelerinin çocukça tavırlarından dolayı bir şey anlatası gelmez insanın. Battıkça batıyorsunuz, daha fazla konuşma yapmayacağım. Şu şikayeti sonuçlayın da artık bu kişilerin forum isimlerini görmekten sıkıldım. Mention da atmayın, ben gerekli kanıtlarımı ve açıklamamı yaptım fakat hala ben ben ben diyorlarsa bu şahsiyetlere bir şey yapamam. İyi günler.

#16 - 29.06.2020 18:45
Selam,

Uçurumdan uçup ardından hiçbir şey olmamış edası ile ilerleyemezsiniz. Atılan kanıtlarda(video) 40. saniyede polis aracı aşağıya uçarken sizin aracınızın hareket ettiği ve yoluna hiçbir şey olmamış gibi devam ettiği gözüküyor. Eğer orada kaza rolü vesaire yapılmış olsaydı eğer 50. saniyede çarpılan duvarda hareketsiz bir şekilde rol yapıyor olurdunuz. Bu yüzden Non-RP Driving kapsamından Kyree Kellerman karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı, iyi roller.