'' madem bu kadar gerçekçi düşünüyorsun, neden 13 rolündeyken bir anda Blood'da köşe tutmaya çalıştın ki? ''
Köşe tuttuğumu nereden çıkardın? Rol yapıyordum. Gerçekleşen rolü görmediğiniz için fikir sahibi olmamanız normal.
Bir insan mahallene girdiğinde o 13 üyesi değildir. Mahalle sakinidir. Vücudumda 13'e ait ne bir dövme var ne işaret. Mahallenden birisi taşındığı zaman ona sıkıyor musun? Benim çeteyle bağlantım olmadan nasıl beni çeteden görebiliyorsun? Mahalle sakini mahalle. Çok manipülatif konuşuyorsunuz

Tebrik ederim gerçekten. "Sert davranmıyorsunuz, argo kullanmıyorsunuz" böyle bir şeyi nereden çıkardın? Ağzımdan bire bir çıkmayan cümleleri buraya öyle lanse etmen irite edici dostum.
OLAĞANÜSTÜ BASİT ŞEKİLDE ANLATACAĞIM
Birisini snitch olarak görmen için seni tanıması-sırlarını bilmesi lazım.
Karakterimin tam adını bile IC bilmiyordunuz. Kendimi Rao olarak tanıttım. Bu kadar yeni tanıyorken ihanet edebilme potansiyelim nedir?
İllegal hiçbir role girmedik.
Çeteye girişim sağlanmamıştı.
Mahallede yaşayan NORMAL bir insandım.
Köşe tuttuğumdan emin oldunuz mu IC? Yoksa orada sadece diyalog mu kuruyordum? IC dayak yiyip yememem sizi hiç alakadar etmez.
Sırf sistemsel birliğindeydim diye beni kendinize ait sandınız. Bunu engellemek için çıktım. Çünkü gidişatım belli değildi.
" sırf kurallar var diye "CK olmamak için çıktım" diye PM bile attınız, buradan zaten her şey belli oluyor. "
Sen de aynı sistemsel özelliği kullanarak beni ck etmeye çalıştın

Senin hatan 24 saat orada olmadığımı unutmuş olman. 24 Saat geçseydi hiçbir şey diyemeyecektim sen de 24 saattir bizdeydin yapacak bir şey yok diyip geçiştirecektin

Yapma dostum öğretme bana laf cambazlığını.
Karakterimin de herhangi bir çete kültürüne ait belirtisi yok. Neden Bloodz beni ck edecekmiş? Savunman gerçekten hatalarla dolu.
Kısa kesecek olursam.
Birisinin daha tam adını bile bilmeden onu snitch olarak değerlendiremezsin. Mahallenden taşındı ya da seninle artık rol yapmıyor başka köşede gördün diye onu vuramazsın.
Adı üstünde ÇETE birliğisin. Kaç tane teletabi çetesi gördün? Yumuşaklıktan kastım bu. IC konuşmalarınız bunu gösteriyor. Gerçekçi bulamadığım kısım jargonunuz ve karakter yönlendirişiniz. Ha tabi herkesin rol zevkidir, saygı duyarım. Benim hoşuma gitmedi devam etmek istemedim bu kadar. Teşekkürler.