Konu: [18.04.2020] Shabazz Bennett, Cyrus Onfroy, Jahmir Elmore  (Okunma sayısı 150 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2020 20:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Shabazz Bennett   @ @nimphelos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2020 19:53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Noob-dm

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Noob-dm, agresif rol, emote zorunluluğu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://hizliresim.com/4T4CzGhttps://hizliresim.com/8ztcKw

Ek açıklamalar(varsa): Merhaba değerli VC:RP yetlilileri öncelikle yoldan gidiyordum agresif rol yaptılar ardından bana hep birlikte noob-dm attılar ayrıca emote vermediler.

« Son Düzenleme: 18.04.2020 20:10 cocain »

#1 - 18.04.2020 20:17
15 kişi aktif olarak rol yaptığımız yerde "Burası benim mekanım", "Gelsene yiyorsa" gibi tahrik edici bir tavır sergilersen eğer rolsel olarak alabileceğin karşılık bu olur dostum, ayrıca bilmiyorsan eğer kavga rollerinde bir kişi emote yaptıktan sonra zaten doğal olarak olay kavgaya dönüşüyor, görünen şeyler için emote gerekmediğini bu tarz aksiyonlarda emote'a ihtiyaç olmadığını bilmen gerekir . Ayrıca Cyrus Onfroy isimli karakteri tanımıyorum.

Ayrıca biriyle brawl yaparken koşarak olay yerinden uzaklaşmak akıl kârı değil, dayak yer yemez /b'den video'ya el sallayın demekte aşırı mantıksız.

Olayla ilgili görüntler ekte;
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 18.04.2020 20:22 nimphelos »

#2 - 18.04.2020 20:22
Kanıtların var ise sunabilirsin. :)

#3 - 19.04.2020 13:19
Kendi ekran görüntünüzde olay açık ve net zaten.

Idlewood gibi riskli bir çete bölgesinde, kalabalık bir gruba bu şekilde bir cümle("Kavga da görelim, teke tek") kurarsanız sonuçlarına katlanırsınız. Rolde bir sorun yok. Eğer bir ihlal olduğunu düşünüyorsanız da, rolü bölmeden tamamlayıp, rolün sonunda şikayet açabilirsiniz. @cocain