Konu: Emotesiz saldırı, GBİ, RefuseRP ve Hatalı do kulanımı. @d3x_  (Okunma sayısı 121 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.06.2020 12:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martin Anderson @d3x_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.06.2020 12:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ, Emotesiz saldırı, RefuseRP ve Hatalı do kulanımı.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk olarak olay dün'e dayanıyor, dün kaza rölü gerçekleşti şahısta beni hastaneye götürdü ardından geri gelip aracımı çalmış. Tedavi rölünü yaptık sonra aracımı almaya gittim yerinde yoktu VCPD'ye kadar koştum şahıs orda aracımla bekliyordu emote verdim "kapıyı açar ve herifi araçtan indirir" diye ama devam etti RefuseRP olur. Ertesi gün yani bugün mekanımdaki giriş paralarını aldım aracıma bindim arkamdan 100 gibi bir hızla çarptı kaza rölü vesaire yapmadan devam etti bende takip ettim. Ardından Sahildeki GYM'de bana emote vermeden saldırmaya başladı (Tabi bende aracıma 100 gibi bir hızla çarptığı için agresif rol yapıyorum) GBİ ve Emotesiz saldırı yaptı. Ardından do kulanarak "gbi kaçma ss alındı" dedi zaten GBİ'deyiz kaçmıyorum ki.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Hatalı do kulanımı
Spoiler: GösterGizle

Refuse RP

GBİ, Emotesiz saldırı.

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 24.06.2020 13:02
Şöyle ki ilk ss'den başlaamak istiyorum, hatalı do kullanımı demiş ben orda /b son /do emotesi delete yazdım bu birinci
2. ssi şöyle savunacağım, şahıs aracın sağ tarafındaydı şöför tarafında değildi yani gerçek hayatta bir şöförü sağ kapıyı açıp şöför tarafından dönüp araçtan atması imkansız yani verdiği emote'de yanlıştı.
3. ssi şöyle savunacağım, şahısa vurduğumun saldırı gerçekleştirdiğimin kesin bir kanıtı bulunmamaktadır.

şahıs bana sabahtan  beri 50 kere pm- desem bile pm atmaya devam ediyor rahatsızlık duyuyorum kanıtı " https://i.hizliresim.com/bVhOtt.png "

#2 - 24.06.2020 13:05
Zaten o kadar mesafeden emote vermem saçma olur, emote verdiğimde yanındayıdım sen devam ettin.
PM'Den rahatsız etmiyorum nazik bir şekilde savunma yapmasını rica ettim o kadar.
« Son Düzenleme: 24.06.2020 13:07 ardarive »

#3 - 24.06.2020 13:08
/b üzerinden dell'e diğine dair bir kanıtın var mı? Benim ss'imde gözükmüyor.(olduğunuda düşünmüyorum olsaydı savunma olarak ssini gösterirdin)
Birde saldırdığıma dair kanıt yok diyorsun peşimden öylesine mi koşuyorsun? veya araçtan bana sarılmak için mi in dedin?
« Son Düzenleme: 24.06.2020 13:15 ardarive »

#4 - 24.06.2020 13:26
:D kardeşim yanımızda spor salonu var, spor salonuna gidiyorum?
vede dellediğim senin ekranında gözükmemiş olabilir ve beni yetersiz delillerle suçlayamassın?

#5 - 24.06.2020 13:35
Spor salonuna benim peşimden koşarak mı gidiyorsun?  :o ::)  O zaman sende beni yetersiz kanıtla suçlayamazsın öyle değil mi?

#6 - 24.06.2020 13:52
Seni suçlamıyorum ve senin peşinden gittiğimi nereden çıkarttın ? :D

#7 - 24.06.2020 14:11
Merhaba, incelendi.

Ufak bir sürtüşme yaşanmış ve biraz kendini tekrar etmiş. İki taraf arasındaki barış ve huzur için herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak. @d3x_ kullanıcısı güvenli bölgelerde dikkatli olun ve tekrar böyle bir şikayetle gündeme geldiğinizde durumun not alındığını, daha büyük ceza alabileceğinizi bilin. Şikayetçi taraf için konuşuyorum, insanlara sürekli PM göndermeyin, özellikle de kendileri istemediği zaman kendilerine PM göndermeyin. K&A