Konu: [23/06/2020] Keyshawn_Watts DM - Agresif rol  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.06.2020 00:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Keyshawn Watts @nimphelos

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/06/2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Daha önce elimde kutuyla gidiyorum, "Dur piç" gibi sürekli hakaretler ediyor.Karşılık vermeme rağmen sürekli agresif rol yapıyor.Lowrider aracıyla önlerinden geçiyorum aracın önünde durup "sen akıllanmayacak mısın" gibi cümleler kuruyor.Sürekli olarak darlıyor.Sürekli silahına davranıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): - Bu kişiye daha önceden de agresif rollerden dolayı şikayetler açıldı.Ancak agresif rollerine devam ediyor. Gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 23.06.2020 00:36
Merhaba, rolsel olarak senin karakterini sevmiyoruz, saçma sapan hareketler yapmandan ötürü seni mahalleden defalarca kovduk, ısrarla geliyorsun, sana rol dahilinde yapma dediğimiz halde bir çok şey yaptın, nasıl bir karşılık bekliyordun?

#2 - 23.06.2020 00:37
Merhaba, rolsel olarak senin karakterini sevmiyoruz, saçma sapan hareketler yapmandan ötürü seni mahalleden defalarca kovduk, ısrarla geliyorsun, sana rol dahilinde yapma dediğimiz halde bir çok şey yaptın, nasıl bir karşılık bekliyordun?
Direk silah çekmeni beklemiyordum.

#3 - 23.06.2020 01:43
Bir ghetto bölgesi, kişilerle daha önceden tartışmalar yaşamışsınız, ek olarak onların hood bölgesinde Fear-RP uygulamadan karşıt konuşuyorsunuz rahatça. Daha basit sebeplerden gerçek hayatta insanlar öldürülüyor. Ghetto bölgelerinde ve aktif çete üyelerinin bulunduğu, sayıca da üstünlük kuramadığınız durumlarda daha dikkatli olmalısınız. Herhangi bir cezai işlem uygulanmayacak, durum not alındı.