Konu: [20.06.2020] Takashi_Wakato RK  (Okunma sayısı 172 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2020 04:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Takashi_Wakato @taylanvarli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - @FletcheRSAMP

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vurduk, araba sürdü ateş etti, kısacası RK yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - RK'lı:
Ateş ediyor;

Ek açıklamalar(varsa): - RK'dan ağır şekilde ceza almasını talep ediyorum, ceza kalıcı olarak yasaklama yazıyor yetkililerin insiyatifine bağlı.

#1 - 20.06.2020 04:56
Zaten ilk baştaki kendi attıkları ekran görüntülerinde de görüyorsunuz emote vermeden sıktılar ve benim rk yapabilceğim bir durum gözükmemektedir yara aldığım bilinç kaybı uğrayacağım anlamına gelmektedir ama sizinde emote vermeden sıktığınız diğer bir kural ihlali yaptığınızın kanıtıdır,ikinci attığı ekran görüntüsünde gelirsek,emote verdiğim gözükmemiş aşşağıda paylaştığım ekran görüntüsünde verdiğim emote gözükmektedir,ve görmektesiniz benim attığım ekran görüntüsünde ilk başta Tim Ward vermekte sonra ben sonrada Sara Aoi vermekte alehime böyle bir şey yapılmaktadır,benim verdiğim emoteyi kestikleri gayet açık bir şekilde görülmektedir,RK yapılabilecek bir durum olmadığından yaptığımı kabul etmiyorum yetkili kandırmakdan gerekli cezayı almalarını talep ediyorum iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 20.06.2020 05:14 taylanvarli »

#2 - 20.06.2020 04:58
Zaten ilk baştaki ekran görüntülerinde de görüyorsunuz emote vermeden sıktılar ve benim rk yapabilceğim bir durum gözükmemektedir yara aldığım bilinç kaybı uğrayacağım anlamına gelmiyor,ikinci attığı ekran görüntüsünde gelirsek,emote verdiğim gözükmemiş aşşağıda paylaştığım ekran görüntüsünde verdiğim emote gözükmektedir,ve görmektesiniz benim attığım ekran görüntüsünde ilk başta Tim Ward vermekte sonra ben sonrada Sara Aoi vermekte alehime böyle bir şey yapılmaktadır,benim verdiğim emoteyi kestikleri gayet açık bir şekilde görülmektedir,RK yaptığımı kabul etmiyorum yetkili kandırmakdan gerekli cezayı almalarını talep ediyorum iyi forumlar.

#3 - 20.06.2020 04:59
Zaten ilk baştaki ekran görüntülerinde de görüyorsunuz emote vermeden sıktılar ve benim rk yapabilceğim bir durum gözükmemektedir yara aldığım bilinç kaybı uğrayacağım anlamına gelmiyor,ikinci attığı ekran görüntüsünde gelirsek,emote verdiğim gözükmemiş aşşağıda paylaştığım ekran görüntüsünde verdiğim emote gözükmektedir,ve görmektesiniz benim attığım ekran görüntüsünde ilk başta Tim Ward vermekte sonra ben sonrada Sara Aoi vermekte alehime böyle bir şey yapılmaktadır,benim verdiğim emoteyi kestikleri gayet açık bir şekilde görülmektedir,RK yaptığımı kabul etmiyorum yetkili kandırmakdan gerekli cezayı almalarını talep ediyorum iyi forumlar.

SS'te görüyorsunuz, hepiniz emote vermişiz. Ayriyeten sistemsel olarak yere düştüysen RKlı oluyorsun.

#4 - 20.06.2020 05:06

SS'te görüyorsunuz, hepiniz emote vermişiz. Ayriyeten sistemsel olarak yere düştüysen RKlı oluyorsun.
Kendi attığın ilk baştaki ekran görüntülerinde emote vermeden sıktığınızın kural ihlali yaptığınız gayet açık bir şekilde görülmektedir emote vermeden sıktığınız rolde neyin bilinç kaybını yaşabilirim?

#5 - 20.06.2020 05:31

Emote verdiğimin kanıtı, siz RK yaptınız. RK yapmadığınıza dair savunmanız yoksa yetkili arkadaşın kararını bekleyelim.

#6 - 20.06.2020 05:46
İçeri girmeden emote verdikleri chatloguma yansımamaktadır,doğal olarak şikayetimi belirtme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum,emoteyi içeri girmeden verdikleri için RK'lı rölünde bulunmadım,iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 20.06.2020 05:54 taylanvarli »

#7 - 20.06.2020 05:47
İçeri girmeden emote verdikleri chatloguma yansımamaktadır,doğal olarak şikayetimi belirtme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum,iyi forumlar.

Tabii ki hakkınız, bende kanıtımı gönderdim, problem olmayacağını düşünüyorum.

Sizlerin RK' için farklı bir savunmanız yoksa yetkili kararını bekleyelim.

#8 - 20.06.2020 19:17
Takashi Wakato "Yaralı Kural İhlali" yaptığı için ceza alacak. Sistemsel yere düştüğünüz an süre başlar.

Roberth Makarovich, Tim Ward ve Guilherme Kerzhakov, interior dışında silah emoteu verip içeriye girdikleri için "Silah Kuralları" ihlalinden ceza alacak.