Konu: [20.06.2020- Kelly Wayne] Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 73 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.06.2020 18:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kelly Wayne @ @quakeN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.06.2020 17:30- 17:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Connor karakterinin yaptığı saçma roller sonucunda Kelly karakteri Connor karakterine "yrb bu salak" gibisinden bir cümle kullanıyor ve bunu /pm yoluyla bana söylüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Karşımızda ki kişi her ne yapar ise yapsın. Ona bu tarz "yrb, noob, low" gibi sözcükler kullanmamalıyız.

#1 - 20.06.2020 19:01

Video'da görmüş olduğunuz gibi, bana böyle davranışlarda bulunan bir şahıs var ve role dahil olan Paramedik ekibinin rolünü rahatsız ettiğinin farkında olduğum için, herkesin yapabileceği gibi durumu PM yoluyla ona iza ediyorum ve farkındaysanız ona değil role dahil olan kişiye söylüyorum bu küçük hakareti. Bu tarz küçük birşey için gerçekten şikayet açmaya hiç gerek yoktu. Aramızda konuşup anlaşabileceğimiz birşey. Şahıs o bölgede rolü alt üst edecek birşey yapıyor bende doğal olarak istersen "Bu kısmın rolünü yapmayabiliriz" diyorum gerçekten hiç ağır bir şey yok burada, kimseyede kışkırtıcı birşey söylemiyorum orada dahil olan kişiye, uyarması yeterliydi. Eğer birini rahatsız ettiysem özürlerimi iletiyorum.

#2 - 20.06.2020 19:13
Selam,

Kelly karakterini ortak nezaket kapsamından dolayı uyarıyorum. Her ne kadar başka kişiye karşı da olsa bu tarz, küçük düşürücü hakaretler etmeniz hoş karşılanmıyor.

Şikayet kapatıldı.